17. MAI
Vi åpner både inne og ute kl. 09.00. Disken er fylt opp med deilige smørbrød, kaker og annet snadder. Fra kl. 14.00 åpner vi à la carte-menyen, da er det også mulig å bestille bord. Velkommen til en hyggelig feiring hos oss!BORDBESTILLING
Online: Bordbestilling I Mobil: +47 924 31 176 I E-post: restaurant@ibsenhuset.no
3- RETTERS 17. MAI
MENY MED FISK
Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke. (Allergener: Melk, Egg)
Skreifilet
med krema fiskesaus. Gulrøtter og pastinakk. Ertepurè av sukkererter. Sprøstekt Parmaskinke. Små nypoteter. (Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt)
Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus. Friske bær og frukter. (Allergener: Ingen allergener)
Kr. 598,-
3- RETTERS 17. MAI MENY MED KJØTT
Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke. (Allergener: Melk, Egg)
Biff indrefilet
av norskprodusert okse. Smørstekt sopp & Brokkolini. Hjemmelaget Bearnaisesaus og Friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør. (Allergener: Melk, Egg. Hvetemel i løkringene)
Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus. Friske bær og frukter. (Allergener: Ingen allergener)
Kr. 598,-
FORRETTER
Cæsarsalat
med sprøstekt Pankokylling, Romanosalat, brødkrutonger, avokado, tomat og parmesan. Klassisk Cæsardressing.
Allergener: Hvetemel, Egg, Melk, Fisk.
Kr. 159,-
Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke.
Allergener: Melk, Egg.
Kr. 145,-
Scampi
stekt i chili, hvitløk, olivenolje, sitron og persille. Serveres med mangosalat & limedressingr.
Allergener: Skalldyr.
Kr. 165,-
HOVEDRETTER
Andebryst
med Valpolicellasjy. Små nye gulrøtter, grønn asparges og puré. Knuste småpoteter.
Allergener: Sulfitt, Melk.
Kr. 398,-
Biff indrefilet
av norskprodusert okse. Smørstekt sopp & Brokkolini. Hjemmelaget Bearnaisesaus og friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør.
Allergener: Melk, Egg. Hvetemel i løkringene.
Kr. 450,-
Skreifilet
med krema fiskesaus. Gulrøtter og pastinakk. Ertepurè av sukkererter. Sprøstekt parmaskinke. Små nypoteter.
Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt.
Kr. 450,-
DESSERTER
Pavlova
med Saltkaramellkrem og ferskensorbet. Friske bær og frukter.
Allergener: Egg, Melk.
Kr. 155,-
Sjokoladefondant
med Kirsebærsorbet. Bringebærstøv, spiseblomster og bær.
Allergener: Melk, Egg, Hvetemel.
Kr. 165,-
Kokos Panna Cotta
med pasjonsfruktsaus. Friske bær og frukter.
Allergener: Ingen allergener.
Kr. 145,-
BARNEMENY
2 wienerpølser
med Pommes Frites.
Allergener: Melk.
Kr. 100,-
Kylling nuggets
med Pommes Frites.
Allergener: Hvetemel.
Kr. 125,-
Vaniljeis
med Sjokoladesaus.
Allergener: Melk, Egg.
Kr. 75,-