17. MAI

Vi åpner både inne og ute kl. 09.00. Disken er fylt opp med deilige smørbrød, kaker og annet snadder. Fra kl. 14.00 åpner vi à la carte-menyen, da er det også mulig å bestille bord. Velkommen til en hyggelig feiring hos oss!

BORDBESTILLING

Online: Bordbestilling I Mobil: +47 924 31 176  I E-post: restaurant@ibsenhuset.no

3- RETTERS 17. MAI
MENY MED FISK

Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke. (
Allergener: Melk, Egg)

Skreifilet
med krema fiskesaus. Gulrøtter og pastinakk. Ertepurè av sukkererter. Sprøstekt Parmaskinke. Små nypoteter. (
Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt)

Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus. Friske bær og frukter. (
Allergener: Ingen allergener)

Kr. 598,-

3- RETTERS 17. MAI MENY MED KJØTT

Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke. (
Allergener: Melk, Egg)

Biff indrefilet
av norskprodusert okse. Smørstekt sopp & Brokkolini. Hjemmelaget Bearnaisesaus og Friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør. (
Allergener: Melk, Egg. Hvetemel i løkringene)

Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus. Friske bær og frukter. (
Allergener: Ingen allergener)

Kr. 598,-

FORRETTER

Cæsarsalat
med sprøstekt Pankokylling, Romanosalat, brødkrutonger, avokado, tomat og parmesan. Klassisk Cæsardressing.

Allergener: Hvetemel, Egg, Melk, Fisk.

Kr. 159,-

Hvit Asparges
med gratinert Hollandaisesaus & Parmaskinke.

Allergener: Melk, Egg.

Kr. 145,-

Scampi
stekt i chili, hvitløk, olivenolje, sitron og persille. Serveres med mangosalat & limedressingr.

Allergener: Skalldyr.

Kr. 165,-

HOVEDRETTER

Andebryst
med Valpolicellasjy. Små nye gulrøtter, grønn asparges og puré. Knuste småpoteter.

Allergener: Sulfitt, Melk.

Kr. 398,-

Biff indrefilet
av norskprodusert okse. Smørstekt sopp & Brokkolini. Hjemmelaget Bearnaisesaus og friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør.

Allergener: Melk, Egg. Hvetemel i løkringene.

Kr. 450,-

Skreifilet
med krema fiskesaus. Gulrøtter og pastinakk. Ertepurè av sukkererter. Sprøstekt parmaskinke. Små nypoteter.

Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt.

Kr. 450,-

DESSERTER

Pavlova
med Saltkaramellkrem og ferskensorbet. Friske bær og frukter.

Allergener: Egg, Melk.

Kr. 155,-

Sjokoladefondant
med Kirsebærsorbet. Bringebærstøv, spiseblomster og bær.

Allergener: Melk, Egg, Hvetemel.

Kr. 165,-

Kokos Panna Cotta
med pasjonsfruktsaus. Friske bær og frukter.

Allergener: Ingen allergener.

Kr. 145,-

BARNEMENY

2 wienerpølser
med Pommes Frites.

Allergener: Melk.

Kr. 100,-

Kylling nuggets
med Pommes Frites.

Allergener: Hvetemel.

Kr. 125,-

Vaniljeis
med Sjokoladesaus.

Allergener: Melk, Egg.

Kr. 75,-

 

Samarbeidspartnere

Ibsenhuset
Skien By