À la carte – meny med smaker for alle
Hos oss finner du noe for enhver smak – enten du foretrekker klassiske retter eller spennende nykommere. Vår à la carte-meny byr på et variert utvalg av retter, satt sammen med fokus på sesongens beste råvarer og smaker fra både det tradisjonelle og det moderne kjøkken.FORRETTER OG SMÅRETTER
Julens salat
med Mozzarellakuler og Coppaskinke. Bringebærvinagrette. Fiken, bringebær og Physalis.
Allergener: Melk og sulfitt.
Kr. 175,-
Reke -og røkelaksmousse
på smørstekt Crostini. Dillolje og salatblader.
Allergener: Fisk, skalldyr, melk og hvetemel. Glutenfri kan ordnes.
Kr. 155,-
Crispy Duck salat
med kjøtt fra langtidsstekt andelår. Chilimajo, agurk, rødløk, mango, knuste peanøtter og urter.
Allergener: Egg og peanøtter.
Kr. 175,-
Ravioli
fylt med sopp og ost. Serveres med Steinsoppsaus og reven parmesan og brent pepper. Urteolje.
Allergener: Hvetemel, egg og melk.
Kr. 155,-
HOVEDRETTER
Juletallerken
med husets ribbe, medisterkake og julepølse. Surkål og rødkål. Julesaus og kokte poteter til. Tyttebær.
Allergener: Melk og sulfitt.
Kr. 430,-
Torskefilet
med Ertepurè Petit Pois. Gulrøtter og pastinakk. Sprøstekt bacon. Erteskudd. Mild sennepssaus og kokte poteter til.
Allergener: Fisk, melk og sennep.
Kr. 450,-
Dåhjort filet
med krema kantarellsaus. Ovnsbakte rotgrønnsaker og beter glasert med lokal honning. Rødbetespirer. Potet -og sellerimos.
Allergener: Melk.
Kr. 470,-
Pinnekjøtt
med Rotmos, sjy, kokte poteter og Vossakorv
Allergener: Melk.
Kr. 450,-
Biff
av norskprodusert indrefilet med Peppersaus. Smørstekt sopp og Brokkolini. Hjemmelagde ølpanerte løkringer. Friterte poteter.
Allergener: Melk. Hvetemel i løkringene.
Kr. 455,-
DESSERTER
Riskrem
med jordbærsaus.
Allergener: Melk.
Kr. 150,-
Karamellpudding
med salt karamellsaus. Marsipaniskrem og fruktsalat.
Allergener: Egg, melk og mandler i iskremen.
Kr. 175,-
Multekrem
i sjokoladeskål med Pepperkakecrumble.
Allergener: Melk. Hvetemel i Pepperkakecrumble.
Kr. 175,-
Kokos Panna Cotta
med klementinsaus.
Allergener: Ingen allergener.
Kr. 145,-
Sjokoladefondant
med karamellfyll. Serveres med Popcorniskrem.
Allergener: Hvetemel, egg og melk.
Kr. 165,-
Hjemmelaget Iskrem & Sorbe
- Kirsebærsorbet
- Mangosorbet
- Kokossorbet
- Vaniljeiskrem
- Marsipaniskrem
- Popcorniskrem
- Brunostiskrem
Allergener: Spør din servitør.
Kr. 55,- pr. kule

