À la carte – meny med smaker for alle

Hos oss finner du noe for enhver smak – enten du foretrekker klassiske retter eller spennende nykommere. Vår à la carte-meny byr på et variert utvalg av retter, satt sammen med fokus på sesongens beste råvarer og smaker fra både det tradisjonelle og det moderne kjøkken.

FORRETTER OG SMÅRETTER

Julens salat

med Mozzarellakuler og Coppaskinke. Bringebærvinagrette. Fiken, bringebær og Physalis.

Allergener: Melk og sulfitt.

Kr. 175,-

Reke -og røkelaksmousse

på smørstekt Crostini. Dillolje og salatblader.

Allergener: Fisk, skalldyr, melk og hvetemel. Glutenfri kan ordnes.

Kr. 155,-

Crispy Duck salat

med kjøtt fra langtidsstekt andelår. Chilimajo, agurk, rødløk, mango, knuste peanøtter og urter.

Allergener: Egg og peanøtter.

Kr. 175,-

Ravioli

fylt med sopp og ost. Serveres med Steinsoppsaus og reven parmesan og brent pepper. Urteolje.

Allergener: Hvetemel, egg og melk.

Kr. 155,-

 

HOVEDRETTER

Juletallerken

med husets ribbe, medisterkake og julepølse. Surkål og rødkål. Julesaus og kokte poteter til. Tyttebær.

Allergener: Melk og sulfitt.

Kr. 430,-

Torskefilet

med Ertepurè Petit Pois. Gulrøtter og pastinakk. Sprøstekt bacon. Erteskudd. Mild sennepssaus og kokte poteter til.

Allergener: Fisk, melk og sennep.

Kr. 450,-

Dåhjort filet

med krema kantarellsaus. Ovnsbakte rotgrønnsaker og beter glasert med lokal honning. Rødbetespirer. Potet -og sellerimos.

Allergener: Melk.

Kr. 470,-

Pinnekjøtt

med Rotmos, sjy, kokte poteter og Vossakorv

Allergener: Melk.

Kr. 450,-

Biff

av norskprodusert indrefilet med Peppersaus. Smørstekt sopp og Brokkolini. Hjemmelagde ølpanerte løkringer. Friterte poteter.

Allergener: Melk. Hvetemel i løkringene.

Kr. 455,-

 

DESSERTER

Riskrem

med jordbærsaus.

Allergener: Melk.

Kr. 150,-

Karamellpudding

med salt karamellsaus. Marsipaniskrem og fruktsalat.

Allergener: Egg, melk og mandler i iskremen.

Kr. 175,-

Multekrem

i sjokoladeskål med Pepperkakecrumble.

Allergener: Melk. Hvetemel i Pepperkakecrumble.

Kr. 175,-

Kokos Panna Cotta

med klementinsaus.

Allergener: Ingen allergener.

Kr. 145,-

Sjokoladefondant

med karamellfyll. Serveres med Popcorniskrem.

Allergener: Hvetemel, egg og melk.

Kr. 165,-

Hjemmelaget Iskrem & Sorbe

  • Kirsebærsorbet
  • Mangosorbet
  • Kokossorbet
  • Vaniljeiskrem
  • Marsipaniskrem
  • Popcorniskrem
  • Brunostiskrem

Allergener: Spør din servitør.

Kr. 55,- pr. kule

Samarbeidspartnere

Ibsenhuset
Skien By