RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Med beliggenhet på hjørnet av Skiens kulturhus, Ibsenhuset, er vi det opplagte valg når du og ditt følge ønsker en helaften med god mat og drikke i tilknytning til en kulturell opplevelse.

17.MAI

Vi har besluttet oss for å ikke holde åpent på nasjonaldagen og er svært lei oss for å skuffe alle dere som har som tradisjon å besøke oss!.

Bakgrunnen for dette er at vi ikke føler oss sikre på å kunne klare å gjennomføre de lovbestemte smitteverntiltakene som vi er svært nøye med å følge, på en dag som normalt har ett veldig høyt besøk. Vi håper på forståelse for at vi setter trygghet for våre ansatte og deg som gjest, foran inntjening.

VI ÅPNER FREDAG 29.mai

Etter mange uker med Korona-stengt, forbereder vi oss på å åpne Restauranten, både inne og ute. Gjett om vi gleder oss!

Vi har benyttet tiden til å friske opp restauranten med både nye bord, nye farger og ny belysning.

Ny Sommermeny er også klar, og vi planlegger en rekke utekonserter på vårt uteområde i løpet av sommeren. Noen konserter er allerede booket, som for eksempel «Viser I Lunden». Billetter til disse konsertene kan du allerede kjøpe via Ibsenhusets nettsider: www.ibsenhuset.no

Vi vil også kunne tilby Take Away på hele Sommermenyen, i tillegg til vår Catering-meny. Husk at vi også har vårt eget selskapslokale i vår 2. etg.

Våre åpningstider fra 29.mai:
Onsdag: 18.00 – 22.00
Torsdag: 18.00 – 22.00
Fredag: 18.00 – 23.00
Lørdag: 18.00 – 23.00

Hos oss finner du noe for en hver smak, enten du ønsker en 3-retter, en smårett, noe godt i glasset, ett privat selskap eller catering. Det er også fult mulig å leie ett privat rom for bevertning, før eller etter en forestilling. Eget selskapslokale i vår 2.etg, med plass til inntil 60 pers. Ypperlig egnet for møter, firmaevents, foreninger, konfirmasjon, mindre bryllup, jubileum, bursdager, eller hva man enn måtte ønske. Vi skreddersyr tilbud til ditt behov og budsjett.

Har du noen spørsmål eller ønsker, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

VELKOMMEN! 

Åpningstider fra 29.mai

Ved større forestillinger i Ibsenhuset har vi også åpent mandager, tirsdager og søndager.

Mandag stengt
Tirsdag stengt
Onsdag 18.00-22.00
Torsdag 18.00-22.00
Fredag 18.00-23.00
Lørdag 18.00-23.00
Søndag stengt

Bordbestilling

Bordbestilling via E-post, Facebook og kontakt skjemaet må være bekreftet av oss for å være gyldig.

Mobil

Ring oss +47 924 31 176

l

Showpakker

Nytt av året er ett spesialtilbud på to ulike 3-rettere, som gjelder for deg med billett til en av Ibsenhusets forestillinger. Henrik & Kompani og Ibsenhuset tilbyr nå showpakker hvor du får både en kulturopplevelse og en matopplevelse. Showpakkene gjelder på de fleste kulturarrangementene og kan kjøpes samtidig med at du kjøper arrangementsbillett enten i Ibsenhusets billettkontor eller på nett (gjøres i samme operasjon som billettkjøp og du vil få spørsmål om du vil ha showpakke).

Gavekort

Den perfekte gaven når noen fortjener en ekstra oppmerksomhet. Overrask din kjære, en kollega eller venn med et gavekort som gir en smakfull opplevelse. Garantert populær!.

Gavekortet er gyldig i ett år etter at gavekortet blir utstedt.