VIKTIG INFORMASJON !!!

I forbindelse med Korona utbruddet vil Henrik & Kompani holde stengt. Vi følger situasjon nøye og følger myndighetene anbefaling og krav.

 

Vi holder kun åpent for lukkende selskaper med det antallet som myndighetene til enhver tid tillatter.

 

Vi leverer fortsatt CATERING, enten hentes eller få levert. Se Catering nettside.

 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt:
Mobil: 924 311 76
E-post: Henrik & Kompani e-post

RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Med beliggenhet på hjørnet av Skiens kulturhus, Ibsenhuset, er vi det opplagte valg når du og ditt følge ønsker en helaften med god mat og drikke i tilknytning til en kulturell opplevelse.

Hos oss finner du noe for en hver smak, enten du ønsker en 3-retter, en smårett, noe godt i glasset, ett privat selskap eller catering. Det er også fult mulig å leie ett privat rom for bevertning, før eller etter en forestilling. Eget selskapslokale i vår 2.etg, med plass til inntil 60 pers. Ypperlig egnet for møter, firmaevents, foreninger, konfirmasjon, mindre bryllup, jubileum, bursdager, eller hva man enn måtte ønske. Vi skreddersyr tilbud til ditt behov og budsjett.

Har du noen spørsmål eller ønsker, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

VELKOMMEN! 

Åpningstider

Mandag stengt
Tirsdag stengt
Onsdag stengt
Torsdag stengt
Fredag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
 
Ved større forestillinger i Ibsenhuset har vi også åpent mandager og søndager.

Bordbestilling

Mobil

Ring oss +47 924 31 176

l
 
Bordbestilling via E-post, Facebook og kontakt skjemaet må være bekreftet av oss for å være gyldig.

Showpakker

Nytt av året er ett spesialtilbud på to ulike 3-rettere, som gjelder for deg med billett til en av Ibsenhusets forestillinger. Henrik & Kompani og Ibsenhuset tilbyr nå showpakker hvor du får både en kulturopplevelse og en matopplevelse. Showpakkene gjelder på de fleste kulturarrangementene og kan kjøpes samtidig med at du kjøper arrangementsbillett enten i Ibsenhusets billettkontor eller på nett (gjøres i samme operasjon som billettkjøp og du vil få spørsmål om du vil ha showpakke).

Gavekort

Den perfekte gaven når noen fortjener en ekstra oppmerksomhet. Overrask din kjære, en kollega eller venn med et gavekort som gir en smakfull opplevelse. Garantert populær!.

Gavekortet er gyldig i ett år etter at gavekortet blir utstedt.