Henrik & Kompani ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig God Sommer!

Vi har sommerstengt i perioden
1. juli – 1. august

RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Med beliggenhet på hjørnet av Skiens kulturhus, Ibsenhuset, er vi det opplagte valg når du og ditt følge ønsker en helaften med god mat og drikke i tilknytning til en kulturell opplevelse.

Hos oss finner du noe for en hver smak, enten du ønsker en 3-retter, en smårett, noe godt i glasset, ett privat selskap eller catering. Det er også fult mulig å leie ett privat rom for bevertning, før eller etter en forestilling. Eget selskapslokale i vår 2.etg, med plass til inntil 40 pers. Ypperlig egnet for møter, firmaevents, foreninger, konfirmasjon, mindre bryllup, jubileum, bursdager, eller hva man enn måtte ønske. Vi skreddersyr tilbud til ditt behov og budsjett.

Har du noen spørsmål eller ønsker, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

VELKOMMEN! 

Åpningstider

Ved større forestillinger i Ibsenhuset åpner vi 2 timer før forestillingsstart.

 

Mandag stengt
Tirsdag stengt
Onsdag fra kl. 1700
Torsdag fra kl. 1700
Fredag fra kl. 1700
Lørdag fra kl. 1700
Søndag stengt

Bordbestilling

Bordbestilling via E-post, Facebook og bookingsystem må være bekreftet av oss for å være gyldig.

 

Mobil

Ring, send SMS +47 924 31 176

3-RETTERS SHOWMENY

Spesialmenyen til en svært hyggelig pris. Vi bruker hovedsakelig råvarer i sesong. Porsjonene er rause, så vi garanterer deg at du skal bli god og mett! 

Gavekort

Den perfekte gaven når noen fortjener en ekstra oppmerksomhet. Overrask din kjære, en kollega eller venn med et gavekort som gir en smakfull opplevelse. Garantert populær!.

Du kan kjøpe gavekort i Restauranten, eller i resepsjonen på Ibsenhuset. Gavekortet er gyldig i ett år etter at gavekortet blir utstedt.