17. MAI PÅ RESTAURANT HENRIK & KOMPANI
Kl. 10.00 – 15.00
Restauranten og Uterestauranten åpner for salg av drikke, smørbrød, enkle retter og kaker. Ingen bordbestilling i dette tidsrommet. Skulle det bli dårlig vær, så åpner vi for servering inne i Foajeen til Ibsenhuset.
Kl. 15.00 – 22.00
Bordbestilling kun inne i Restauranten denne dagen. Egen A la Carte Meny for 17. Mai
Bordbestilling på Tlf/SMS: 92 43 11 76 eller Mail: restaurant@ibsenhuset.no
Meny fra kl. 10.00 – 15.00
Rekesmørbrød med Salat, Majones, Sitron & Dill
Allergener: Skalldyr, Hvetemel og Egg (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).
Kr. 145,-
Roastbiff med Remulade, Sennep, Salat, Rødløk & Suragurk
Allergener: Hvetemel, Egg, Sennep og Sulfitt (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).
Kr. 145,-
Eggerøre & Røkt Laks. Salat & Spirer
Allergener: Hvetemel, Egg & Fisk (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).
Kr. 135,-
Plate
med Manchego Ost & Serranoskinke. Fiken & Jordbær. Kjøttboller. Saltkokte småpoteter & Aioli. Marinerte Scampi. Oliven. Brød.
Allergener: Melk, Egg og Skalldyr. Hvetemel i Brødet (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).
Kr. 275,-
Italiensk Pizza
med Tomatsaus, Parmaskinke, Ruccola, Mozzarella, Pinjekjerner og Parmesan.
Allergener: Hvetemel, Melk og Pinjekjerner.
Kr. 180,-
Barnemeny
2 Wienerpølser med Potetmos.
Allergener: Melk.
Kr. 85,-
Marsipankake med Jordbær og Vaniljekrem
Allergener: Mandler, Hvetemel, Egg og Melk.
Kr. 60,-
Napoleonskake
Allergener: Hvetemel, Egg og Melk.
Kr. 55,-
Pavlova med Vaniljekrem, Salt Karamell, Is & Bær
Allergener: Egg og Melk.
Kr. 98,-
Iskake med Jordbær & Sjokolade
Allergener: Egg & melk.
Kr. 120,-
A La Carte Meny 17. Mai fra kl. 15.00
FORRETTER
Hvit Asparges med Eggesmør og baconstøv
Allergener: Egg & Melk.
Kr. 140,-
Melonsymfoni med Parmaskinke
Allergener:
Kr. 120,-
Andebryst
med Valpolicellasjy, Selleripurè. Lune Fikener og Rista Mandler.
Allergener: Sulfitt, melk og mandler.
Kr. 150,-
HOVEDRETTER
Reinsdyrfilet
med Steinsoppsaus. Bakte Beter, Selleri, Pastinakk og Gulrot.Grønnsakschips. Fløtegratinerte Poteter og Rørte Tyttebær.
Allergener: Melk.
Kr. 425,-
Lammefilet
med Rødvinssaus. Duchesse Potet. Romanesco og Broccolini. Gulrotpuré med hint av appelsin. Vårens spirer.
Allergener: Melk, Sulfitt og Egg.
Kr. 395,-
Kveitefilet
med Sitronsaus. Grønn Asparges, Vårens Gulrøtter. Grønnkålchips og Potetpuré.
Allergener: Fisk og Melk.
Kr. 390,-
DESSERTER
Husets Hjemmelagde iskake med Sjokolade & Jordbær
Allergener: Melk og Egg.
Kr. 140,-
Pavlova med Vaniljekrem, Is, Salt Karamell og Bær
Allergener: Egg og Melk.
Kr. 110,-
Karamellpudding med Søtsalt karamellsaus og Krem
Allergener: Melk og Egg.
Kr. 130,-
BARNEMENY
2 stk Wienerpølser m Potetmos
Allergener: Melk.
Kr. 85,-
Pizzahorn med Ost & Skinke
Allergener:
Kr. 65,-
2 kuler Vaniljeis med sjokoladesaus
Allergener:
Kr. 55,-