17. MAI PÅ RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Kl. 10.00 – 15.00
Restauranten og Uterestauranten åpner for salg av drikke, smørbrød, enkle retter og kaker. Ingen bordbestilling i dette tidsrommet. Skulle det bli dårlig vær, så åpner vi for servering inne i Foajeen til Ibsenhuset.

Kl. 15.00 – 22.00
Bordbestilling kun inne i Restauranten denne dagen. Egen A la Carte Meny for 17. Mai

 

Bordbestilling på Tlf/SMS: 92 43 11 76 eller Mail: restaurant@ibsenhuset.no


Meny fra kl. 10.00 – 15.00

Rekesmørbrød med Salat, Majones, Sitron & Dill
Allergener: Skalldyr, Hvetemel og Egg (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).

Kr. 145,-

Roastbiff med Remulade, Sennep, Salat, Rødløk & Suragurk
Allergener: Hvetemel, Egg, Sennep og Sulfitt (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).

Kr. 145,-

Eggerøre & Røkt Laks. Salat & Spirer
Allergener: Hvetemel, Egg & Fisk (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).

Kr. 135,-

Plate
med Manchego Ost & Serranoskinke. Fiken & Jordbær. Kjøttboller. Saltkokte småpoteter & Aioli. Marinerte Scampi. Oliven. Brød.

Allergener: Melk, Egg og Skalldyr. Hvetemel i Brødet (Glutenfritt Brød er tilgjengelig).

Kr. 275,-

Italiensk Pizza
med Tomatsaus, Parmaskinke, Ruccola, Mozzarella, Pinjekjerner og Parmesan.

Allergener: Hvetemel, Melk og Pinjekjerner.

Kr. 180,-

Barnemeny
2 Wienerpølser med Potetmos.

Allergener: Melk.

Kr. 85,-

Marsipankake med Jordbær og Vaniljekrem
Allergener: Mandler, Hvetemel, Egg og Melk.

Kr. 60,-

Napoleonskake
Allergener: Hvetemel, Egg og Melk.

Kr. 55,-

Pavlova med Vaniljekrem, Salt Karamell, Is & Bær
Allergener: Egg og Melk.

Kr. 98,-

Iskake med Jordbær & Sjokolade
Allergener: Egg & melk.

Kr. 120,-

A La Carte Meny 17. Mai fra kl. 15.00

 

FORRETTER

Hvit Asparges med Eggesmør og baconstøv
Allergener: Egg & Melk.

Kr. 140,-

Melonsymfoni med Parmaskinke
Allergener: 

Kr. 120,-

Andebryst
med Valpolicellasjy, Selleripurè. Lune Fikener og Rista Mandler.

Allergener: Sulfitt, melk og mandler.

Kr. 150,-

 

HOVEDRETTER

Reinsdyrfilet
med Steinsoppsaus. Bakte Beter, Selleri, Pastinakk og Gulrot.Grønnsakschips. Fløtegratinerte Poteter og Rørte Tyttebær.

Allergener: Melk.

Kr. 425,-

Lammefilet
med Rødvinssaus. Duchesse Potet. Romanesco og Broccolini. Gulrotpuré med hint av appelsin. Vårens spirer.

Allergener: Melk, Sulfitt og Egg.

Kr. 395,-

Kveitefilet
med Sitronsaus. Grønn Asparges, Vårens Gulrøtter. Grønnkålchips og Potetpuré.

Allergener: Fisk og Melk.

Kr. 390,-

 

DESSERTER

Husets Hjemmelagde iskake med Sjokolade & Jordbær
Allergener: Melk og Egg.

Kr. 140,-

Pavlova med Vaniljekrem, Is, Salt Karamell og Bær
Allergener: Egg og Melk.

Kr. 110,-

Karamellpudding med Søtsalt karamellsaus og Krem
Allergener: Melk og Egg.

Kr. 130,- 

 

BARNEMENY

2 stk Wienerpølser m Potetmos
Allergener: Melk.

Kr. 85,-

Pizzahorn med Ost & Skinke
Allergener: 

Kr. 65,-

2 kuler Vaniljeis med sjokoladesaus
Allergener: 

Kr. 55,-