À LA CARTE | 9.januar - 8.april |

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

FORRETT & SMÅRETT

Smårett

LANDBRØD & PANKOPANERT KYLLING
Salater, Basilikumpesto, Tomater, Rødløk og Spirer fra Barhellestøl Mikrgrønt.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk, egg.

Kr. 165,- smårett

Forrett & Smårett

LYNSTEKT CARPACCIO MED TRØFFELMAJO
Med skorpe av Persille, Chili og Sitronzest. Kapers, Ruccola og Parmesan.

Allergener: egg, melk.

Kr. 149,- forrett
Kr. 249,- smårett

 

Forrett & Smårett

GULROT -OG SØTPOTETSUPPE
Ingefær, Chili og Appelsin. Kokoskrem og Regnbuegulrot.                                                 .

Allergener: ingen allergener.

Kr. 110,- forrett
Kr. 175,- smårett

Forrett & Smårett

KAMSKJELL MED SOYAPERLER
Wasabimajo og Mangopurè med hint av ingefær og lime.

Allergener: bløtdyr, soya, egg.

Kr. 165,- forrett
Kr. 255,- smårett

HOVEDRETTER

Hovedrett

VILLSVIN SKANK MED ØLSAUS
Serveres med Potetmos og Honningbakte Rotgrønnsaker og Beter.

Allergener: sulfitt, melk, soya.

Kr. 310,-

Hovedrett

BIFF MED SPEKESKINKE
Norskprodusert fersk okse Indrefilet med Basilikumpesto. Salat med Lune Cherrytomater og Soltørka tomater. Rista Grønne Bønner. Parmesan. Sjysaus. Knuste Morenepoteter.

Allergener: melk, pinjekjerner.

Kr. 360,-

Hovedrett

CRISPY DUCK MED PANNEKAKER
Serveres med Spicy Hoi Sin Saus, Strimla Agurk og Vårløk. Koriander og knuste Peanøtter. NB: Retten er for 2 pers.

Allergener: soya, peanøtter, sulfitt.

Kr. 498,- for 2 personer

Hovedrett

FILET AV SKREI/TORSK MED ERTEPURÈ
Sennepssaus, Gulrot & Purre. Kokte Poteter. Spirer fra Barhellestøl Mikrogrønt.

Allergener: fisk, melk, sennep.

Kr. 330,-

Hovedrett

FILET AV LAKS FRA FRØYA
Glasert med Wasabi og sorte/hvite sesamfrø. Salat av Mango, Avokado med Spicy Thai Dressing. Knuste Morenepoteter.                                                   

Allergener: fisk, sesamfrø, soya.

Kr. 330,-

DESSERTER

Dessert

KLASSISK CRÈME BRÛLÈE
Serveres med Bær og Lakrismarengs.

Allergener: melk, egg.

Kr. 155,- 

Dessert

ITALIENSK AFFOGATA
Vaniljeiskrem med Varm Espressosirup og Sjokolade. Sprøtt Bakverk.

Allergener: melk, egg, hvetemel i bakverket.

Kr. 139,-

Dessert

KARAMELLSIERTE ANANAS
Serveres med Salt Karamell is og Romsaus. Rista Valnøtter.

Allergener: egg, melk, sulfitt, valnøtter.

Kr. 155,-

Dessert

TIRAMISU
Klassisk italiensk dessert med Mascarponeost og Savoiardi kjeks, Espressokaffe og Sjokoladelikør.

Allergener: egg, melk, hvetemel, sulfitt.

Kr. 155,-

Dessert

HJEMMELAGET SJOKOLADEPUDDING
Serveres med Vaniljesaus med ekte Vanilje. Friske Bringebær.

Allergener: melk, egg.

Kr. 139,-