À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER

Skogsopp pai
med Parmesan mousse og Parmaskinke.

Allergener: Melk.

Kr. 169,-

Fritert Steam Bun
med Ribbekjøtt og Hoi Sin saus. Hurtigsylta grønnsaker, Sesamfrø og Koriander.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sulfitt og Sesamfrø.

Kr. 159,-

Kaldrøkt Salma laks
med Pepperrotkrem, Dill & Rugchips.

Allergener: Fisk, Melk og Rugmel.

Kr. 159,-

Julens Salat
med lun Panert Brie. Bringebærvinagrette. Valnøtter, Granateplekjerner, Parmaskinke. Bringebær & Fiken.

Allergener: Valnøtter, Melk, Hvetemel og Egg.

Kr. 165,-

Eple -og Sellerisuppe
med Urteolje & Crème Fraiche.

Allergener: Melk.

Kr. 130,-

 

HOVEDRETTER

Filet av Dåhjort
med puré av Skorsonerrot. Grønnsakschips. Bakte Rotgrønnsaker & Beter. Fyldig fløtesoppsaus. Konglekroketter. Rørte tyttebær.

Allergener: Melk og Hvetemel i Konglekroketter.

Kr. 398,-

Torskefilet med Ertepurè
Mild Sennepssaus med Purre. Gulrot, Pastinakk og Sprøstekt bacon. Ertespirer. Kokte poteter til.

Allergener: Fisk, Melk og Sennep.

Kr. 389,-

Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake & Julepølse. Rødkål, Surkål, Kokte poteter & Julesaus. Rørte Tyttebær.

Allergener: Melk og Sulfitt.

Kr. 398,-

Norskprodusert Biff indrefilet
med Soppsaus. Broccolini & Romanesco. Rødløkpurè & Friterte Løkringer. Konglekroketter.

Allergener: Melk, Hvetemel i Løkringer & Konglekroketter.

Kr. 410,-

Pinnekjøtt
med Vossakorv. Rotmos, Sjy og Kokte poteter.

Allergener: Melk.

Kr. 420,-

 

DESSERTER

Multekrem i sjokoladekopp
med Multemarengs og Nøttekrokan.

Allergener: Melk, Egg og Hasselnøtter.

Kr. 155,-

Panna Cotta
med Kokos og Salt karamell. Friske bær og Sjokoladestang.

Allergener: Ingen allergener.

Kr. 145,-

Creme Brûlèe
med Friske bær & Fransk makron.

Allergener: Melk og Egg. Mandler i Makron.

Kr. 150,-

Riskrem
med Jordbærsaus.

Allergener: Melk.

Kr. 150,-

Husets Iskake
med After Eight sjokolade og Browniebunn. Serveres med Kirsebærsaus og Friske bær.

Allergener: Melk, Hvetemel og Egg.

Kr. 155,-