À LA CARTE
Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.FORRETTER OG SMÅRETTER
Salat med lun Chevre
& ferske rødbeter fra lokale gårder. Honningvinagrette, pære & valnøtter. Serveres med brød.
Allergener: Melk, sulfitt, sennep og valnøtter. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.
Kr: 165,- Forrett
Kr: 265,- Smårett
Asiatisk gulrotsuppe
med kokosmelk. Hint av chili, ingefær og appelsin. Mynteolje. Serveres med brød.
Allergener: Ingen. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.
Kr: 125,- Forrett
Kr: 195,- Smårett
Crispy Duck Salat
med Sirachamajo. Mango, agurk, rødløk, thaibasilikum, mynte og koriander. Lychee & peanøtter.
Allergener: Egg og peanøtter.
Kr: 175,- Forrett
Kr: 275,- Smårett
Tapas Plate
Kjøttboller med tomatsaus. Marinerte scampi. Småpoteter & Aioli. Manchego ost. Druer. Chorizo og Serranoskinke. Marinert Kylling på spyd. Tomat & Mozarellasalat med Pesto. Oliven. Brød & Aioli.
Allergener: Skalldyr, melk, pinjekjerner. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.
Kr: 298,- Smårett
Perfekt å dele som en forrett også.
HOVEDRETTER
Isgaltfilet med hvitvinssaus
Romanesco & gulrøtter. Sukkersaltet crispy grønnkål. Blomkålpuré. Kokte poteter til. Isgalt er en dypvannsfisk som spiser nesten bare reker. Ikke oppdrettsfisk. En fantastisk matfisk som har en smak av skalldyr.
Allergener: Fisk, sulfitt og melk.
Kr: 450,-
Biff av norskprodusert okse indrefilet
Stekt sopp, maispurè og brokkoli. Hjemmelagde løkringer og fløtepeppersaus. Bakt potet med kryddersmør.
Allergener: Melk. Hvetemel i løkringer.
Kr: 435,-
Grill Planke for 2
BBQ Marinert Spareribs og Biff indrefilet. Søtpotetchips. Vårruller. Poppers. Løkringer, Tomat & Mozarellasalat med Pesto.Aioli, BBQ saus og sweet chili dipp.
Allergener: Hvetemel, Soya, Egg, Melk og Pinjekjerner
Kr: 750,- for 2 pers
Dåhjortfilet med viltsaus
Bakte rotgrønnsaker & beter. Gresskarpurè. Tyttebær. Fløtegratinerte poteter.
Allergener: Sulfitt og melk.
Kr: 450,-
Kyllingfilet pakket inn i bacon
Fylt med kremost, løk og persille. Kantarellsaus. Romanesco, blomkål og brokkoli. Små friterte Røstipoteter med bacon.
Allergener: Melk.
Kr: 398,-
DESSERTER
Vaniljeis rullet i sjokolade
Karamellis rullet i rista nøtter. Salt karamellsaus og friske bær til.
Allergener: Melk, Egg og Nøtter.
Kr: 155,-
Kokos Panna Cotta
med Jordbærsaussaus. Serveres med Jordbærsalat med Myntesukker.
Allergener: Ingen.
Kr: 135,-
Crème Brûlèe
Allergener: Melk og Egg.
Kr: 155,-
Karamellisert Butterdeig
med lun eplekompott. Salt karamellsaus og vaniljeis.
Allergener: Hvetemel, Egg og Melk.
Kr: 155,-
Sjokoladefondant
laget på Valhronasjokolade. Serveres med Solbærsorbet. Bringebærstøv.
Allergener: Melk, Hvetemel og Egg.
Kr: 155,-