À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER & SMÅRETTER

Gulrotsuppe
med ingefær, chili og appelsin. Serveres med hjemmebakt brød.

Allergener: Hvetemel i brødet. Glutenfritt brød kan ordnes.

Forrett kr. 125,-
Smårett kr. 175,-

Hjemmelaget Vårrull
med kylling. Serveres med asiatisk salat og Søt Chili Dipp.

Allergener: Hvetemel, Egg og Fisk.

Forrett kr. 100,-
Smårett kr. 160,-

Eksotisk Hummer Cocktail
med Avokadokrem, Mango, Koriander og Lime.

Allergener: Skalldyr og Egg.

Forrett kr. 175,-

Friterte Torsketunger
med Sitron, Ertespirer, Remulade & Aioli.

Allergener: Egg, Hvetemel og Fisk.

Forrett kr. 125,-
Smårett kr. 175,-

Steam Bun
med langtidsstekt svinekjøtt. Hoi Sin saus, Asiatisk Salat. Rista sesamfrø og koriander.

Allergener: Hvetemel, Sesamfrø og Soya.

Forrett kr. 159,-
Smårett kr. 259,-

Italiensk Pizza
med Tomatsaus, Parmaskinke, Ruccola, Mozzarella, Pinjekjerner & Parmesan.

Allergener: Hvetemel, Melk og Pinjekjerner.

Kr. 189,-

 

HOVEDRETTER

Baconsurret Villsvinfilet
fylt med kremost og urter. Serveres med Ølsaus. Bakte Nordiske grønnsaker og beter. Potet -og Sellerimos.

Allergener: Soya, Sennep og Melk.

Kr. 359,-

Crispy Duck
med langtidsstekt andelår. Dampede asiatiske «pannekaker» servert i Bambuskurv. Hoi Sin saus, agurk -og vårløk strimler. Mango, koriander og rista peanøtter.

Allergener: Hvetemel, Peanøtter og Soya.

Kr. 335,-

Biff
av norskprodusert fersk indrefilet. Stekt Sopp og tomat. Broccolini og friterte Løkringer. Hjemmelaget Pommes Frites. Velg mellom Pepper -eller Bearnaisesaus.

Allergener: Egg og Melk i Bearnaisesausen. Melk i Peppersausen. Hvetemel i Løkringene.

Kr. 389,-

Tapas Plate
Spekeskinke, Manchego Ost, Oliven, Saltkokte småpoteter, Aioli, Fritert Brie, Spanske Kjøttboller, Løkringer, Tomatsalat med Fetaost, Pesto & Pinjekjerner, Skinkekroketter, Dadler med Bacon, Marinerte Scampi. Hjemmebakt brød.

Allergener: Melk, Hvetemel, Pinjekjerner, Egg og Skalldyr.

Kr. 375,-

Filet av Skrei
med fyldig Fiskesaus. Gulrot, Pastinakk og Asparges. Knuste småpoteter. Ertepurè og Grønnsakschips.

Allergener: Fisk, Melk og Sulfitt.

Kr. 389,-

DESSERTER

Creme Brûlèe
Fransk Karamellpudding med karamellisert sukkerlokk. Vi serverer den med litt friske bær og Sorbet.

Allergener: Melk og Egg.

Kr. 149,-

Husets Hjemmelagde Baileys Iskake
Serveres med varm sjokoladesaus.

Allergener: Melk og Egg.

Kr. 145,-

Sjokoladefondant
laget på Valhronasjokolade. Iskrem og Coulis.

Allergener: Melk, Egg og Hvetemel.

Kr. 145,-

Varm Smuldrepai
med Vinterepler. Serveres med Vaniljeis og Salt Karamellsaus. Vi gjør oppmerksom på at denne desserten trenger ca 25 min i ovnen.

Allergener: Melk, Egg og Hvetemel.

Kr. 149,-