À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

FORRETTER

Plate med små Blinis
Røkelaksmousse med Mikrogrønt fra Barhellestøl i Skien. Løyrom med rødløk og rømme.

Allergener: fisk, melk, hvetemel, rogn, egg.

Kr. 155,-

Kamskjell med Jordskokkpuré og Nøttesmør
Jordskokkchips. Sprøstekt Pancetta.

Allergener: skjell, melk.

Kr. 185,-

Tapas Plate
Serranoskinke, Manchego Ost, Marinerte Scampi, Spanske Kjøttboller, Henriks Hjemmebakte brød & Aioli.

Allergener: melk, skalldyr, hvetemel i brødet, egg.

Kr. 165,-

Steam Bun (asiatisk dampet bakverk)
fylt med langtidsstekt svinekjøtt. Sursylta spicy grønnsaker, koriander og Hoi Sin Saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 110,-

Gravlaks
med Dillstuede poteter og sennepssaus.

Allergener: fisk, sennep, melk, hvetemel.

Kr. 155,-

 

HOVEDRETTER

Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake og Julepølse. Surkål, rødkål og Julesaus. Kokte poteter. Tyttebær.

Allergener: melk.

Kr. 375,-

Torskefilet
med Ertepurè og mild Sennepssaus. Sprøstekt bacon. Gulrøtter, purre & kokte poteter til.

Allergener: fisk, melk, sennep.

Kr. 375,-

Reinsdyrfilet
med Fløtesaus. Bakte norske rotgrønnsaker. Gresskar puré. Potet -og Sellerirot Mille Feuille med hvitløk og urter.

Allergener: melk.

Kr. 430,-

Biff av fersk norsk Indrefilet
med Husets Peppersaus. Dampa Brokkoli. Grilla tomat og Friterte knuste Morenepoteter.

Allergener: melk, soya.

Kr. 390,-

Tapas Plate
Serranoskinke, Manchego Ost, Marinerte Scampi, Spanske Kjøttboller, Oliven. Saltkokte Morenepoteter, Aioli, Tomat & Mozarellasalat med Basilikumpesto. Kyllingsatay spyd. Henriks Hjemmebakte brød.

Allergener: melk, skalldyr, egg, pinjekjerner, peanøtter, hvetemel i brødet.

Kr. 330,-

Crispy Duck
med Kinesiske Pannekaker i Bambuskurv. Hoi Sin saus, knuste peanøtter og koriander. Staver av agurk, vårløk og mango.

Allergener: hvetemel, soya, peanøtter.

Kr. 270,-

 

DESSERTER

Riskrem
med Jordbærsaus og rista mandelspon.

Allergener: melk, mandler.

Kr. 135,-

Karamellpudding
med Salt karamellsaus. Pepperkakecrumble. Fiken og Pasjonsfrukt.

Allergener: melk, egg, hvetemel.

Kr. 150,-

Husets hjemmelagde Iskake
glasert med tykt lag av mørk sjokolade. Bringebær Marshmallows, Bringebærstøv og friske Bringebær.

Allergener: melk, egg.

Kr. 150,-

Lune Multer
med hint av kanel. Savoiardikjeks trukket i Moccakaffe. Mascarponekrem.

Allergener: melk, hvetemel, egg.

Kr. 150,-

Sjokoladetrøfler med havsalt
Laget spesielt til oss av Kari på Saga Sjokoladefabrikk.

Allergener: melk, egg.

Kr. 25,- pr. stk.