À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

FORRETTER OG SMÅRETTER

Klassisk Fransk løksuppe
laget på skikkelig god, langtidskokt oksehalekraft. Med ostegratinert toast.

Allergener: Sulfitt, Melk i ost. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr: 150,- Forrett
Kr: 250,- Smårett

Vintersalat med Kyllingconfit
Babyleaf, Sirachamajo, Sylta rødløk, Vårløk, Agurk, Mango, Mynte og Koriander. Grovhakkede peanøtter.

Allergener: Egg og Peanøtter.

Kr: 155,- Forrett
Kr: 255,- Smårett

Lynstekte Kamskjell
med Chorizo. Blomkålpuré og Soyaperler.

Allergener: Skalldyr, Melk og Soya.

Kr: 175,- Forrett
Kr: 275,- Smårett

Biff snadder
av norsk okse indrefilet. Stekt sopp, løk og paprika. Ovnsbakte små saltkokte poteter. Hjemmelaget Bearnaisesaus.

Allergener: Egg og Melk.

Kr: 295,- Smårett

Bao Buns
med Kylling i Soya -og Chilisaus. Sursøte grønnsaker Julienne. Sesamfrø og Koriander.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sesamfrø og Sesamolje.

Kr: 129,- 1 stk
Kr: 229,- 2 stk

HOVEDRETTER

Andebryst
med Valpolicellasjy. Blomkålpuré. Bukettgrønnsaker. Potet Mille Feuille. Sukkersaltet grønnkålchips.

Allergener: Sulfitt og Melk.

Kr: 420,-

Biff indrefilet
av norskprodusert storfe. Hjemmelaget Bearnaisesaus. Brokkoli, Stekt sopp og Friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør.

Allergener: Melk og Egg. Hvetemel i løkringer.

Kr: 450,-

Vinterens filet av Skrei
serveres med sitron -og persillesaus. Petit Pois puré. Vårløk. Regnbuegulrøtter og Pastinakk. Sprøstekt bacon og små Perlepoteter.

Allergener: Fisk, Melk og Sulfitt.

Kr: 450,-

Tapas Plata
Tomat & Mozarellasalat med Pesto, Marinerte Scampi, Spanske Kjøttboller med tomatsaus, Serranoskinke & Cantaloupe melon, Manchego ost med Fikenchutney, Saltkokte småpoteter, Oliven, Dadler med Bacon, Kyllingklubber, Aioli, Husets hjemmebakte brød.

Allergener: Melk, Pinjekjerner, Soya, Egg. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr: 330,-
Er en rett som også egner seg til å dele hvis man er mer fysen enn sulten.

Grill Planke for 2
BBQ Spareribs, Kylling klubber og Scampi på spyd, Tomat & Mozarellasalat med Pesto. Våruller vegetar og Fritert småsnadder, Søtpotetfries. Aioli, Sweet Chili og BBQ.

Allergener: Peanøtter, Soya, Skalldyr, Pinjekjerner, Melk, Hvetemel og Egg.

Kr: 790,- for 2 personer


DESSERTER

Klassisk Italiensk Tiramisu

Allergener: Melk, hvetemel, egg og sulfitt.

Kr: 155,-

Salt karamell
Brunostiskrem og Hasselnøttcrumble.

Allergener: Hasselnøtter, hvetemel, egg og melk.

Kr: 145,-

Crème Brûlèe
med Popcorn is.

Allergener: Melk og egg.

Kr: 155,-

Valrhona Sjokoladefondant
med Mangosorbet. Frukt -og bærsalat.

Allergener: Melk, hvetemel og egg.

Kr: 155,-