À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER & SMÅRETTER

Asiatisk inspirert Gulrotsuppe
med hint av Ingefær, Kokos, Chili og Appelsin. Korianderpesto. Serveres med Hvitløksbrød.

Allergener: Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes. Suppen er Gluten -og Laktosefri. Vegansk. 

Forrett Kr: 125,-
Smårett Kr: 175,-

Biff Snadder av Norsk okseindrefilet
med Hjemmelaget Bearnaisesaus. Stekt Sopp og løk. Rød -og grønn Paprika. Serveres med Pommes Frites.

Allergener: Egg, melk og sulfitt.

Smårett Kr: 279,-

Høst Salat
med Parmaskinke og Fritert Brie. Fiken, Physalis, Bringebær og Valnøtter. Bringebærvinagrette. Hjemmebakt brød.

Allergener: Hvetemel, Melk, Valnøtter og Sulfitt. Glutenfritt brød kan ordnes.

Forrett Kr:  155,-
Smårett Kr: 225,-

Tapas Plate
Manchego Ost, Saltkokte Småpoteter, Marinerte Scampi, Parmaskinke & Cantaloupe melon, Spanske Kjøttboller, Bruchetta med Tomater, Rødløk & Pesto. Brød & Aioli.

Allergener: Melk, Egg, Skalldyr, Pinjekjerner, Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Smårett kr: 275,-

Jørn Hoel sin Ceviche av Villkveite
I sommer hadde vi en Event med Jørn Hoel, hvor han var gjestekokk hos oss. Denne retten falt gjestene pladask for: Avokado, Søtpotet, Physalis og Rista Mandler. Så med tillatelse fra Jørn, så har vi satt denne retten på menyen.

Allergener: Fisk og Mandler.

Smårett kr. 198,-

 

HOVEDRETTER

Filet av Lange (Dypvannsfisk i Torskefamilien)
med Estragonsaus. Regnbuegulrøtter & Romanesco. Småpoteter. Søtpotetchips. 

Allergener: Fisk, Melk & Sulfitt.

Kr. 398,-

Hjortefilet
med Karamellisert Kantarellsaus. Bakt Sellerirot, Pastinakk, Gulrøtter & Gulbete. Puré av Røde Beter. Fløtegratinerte Hvitløkspoteter.

Allergener: Melk.

Kr. 440,-

Biff av Norsk Okseindrefilet
med Hjemmelaget Bearnaisesaus. Stekt Champignon. Friterte Hjemmelagde Løkringer. Brokkoli & Romanesco. Bakt Potet med Kryddersmør. 

Allergener: Egg, Sulfitt, Hvetemel i Løkringer. Melk i Kryddersmøret. 

Kr. 425,-

Grill Planke for 2
BBQ Spareribs, Indrefilet av okse, Vårruller, Fritert Brie, Hjemmelagde Løkringer & Søtpotet Fries. Salat med Vinagrette. BBQ Saus, Aioli & Sweet Chili Saus. 

Allergener: Hvetemel, Melk, Soya, Sulfitt og Egg.

Kr. 720,-

Tapas Plata
Manchego Ost, Saltkokte Småpoteter, Marinerte Scampi, Parmaskinke & Cantaloupe Melon, Spanske Kjøttboller, Oliven, Bruchetta med Tomater, Rødløk & Pesto, Kyllingsatay, Hjemmelagde Løkringer, Fritert Brie. Brød & Aioli. 

Allergener: Melk, Skalldyr, Hvetemel, Pinjekjerner og Egg.

Kr. 375,-

Lovise Kylling
fylt med Soltørkede Tomater & Pesto. Serveres med Blomkål & Brokkoli. Paprikasaus og Vaffelpoteter. Sukkersalta fritert Grønnkål. (Frittgående og saktevoksende rase som får spesialfôr basert på naturlige råvarer uten medisiner. Lokalprodusert hos Gårdsand i Vestfold).

Allergener: Pinjekjerner og Melk.   

Kr. 375,-

 

DESSERTER

Kokos Panna Cotta
med Asiatisk Mangosalat.  

Allergener: Ingen.

Kr. 125,-

Crepes Suzette    
Klassisk fransk rett med tynne pannekaker som varmes opp i Appelsinsaus. Desserten flamberes med Grand Mariner likør. Serveres med Vaniljeis & Appelsinfileter.

Allergener: Hvetemel, Melk, Egg og Sulfitt. 

Kr. 165,-

Konfektkake av Valrhona sjokolade
Serveres med Ekte Pistasjiskrem. Kirsebær Coulis & Friske Bringebær.

Allergener: Melk, Hvetemel, Egg og Pistasjnøtter. 

Kr. 155,-

Eple Crumble av Norske Høstepler
med Brunt sukker & Kanel. Vaniljeiskrem, Saltkaramell & Vaniljesaus.   

Allergener: Hvetemel, Melk og Egg.     

Kr. 155,-