À LA CARTE
Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.FORRETTER
Potet -og Sellerisuppe
med Brødkrutonger og Urteolje Hjemmebakt brød til.
Allergener: Melk og Hvetemel. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 130,-
Tartar av kaldrøkt Salmalaks
med Pepperrotkrem, Sitron -og Dillolje, Smuler og Smuldret Eggeplomme.
Allergener: Fisk, Melk, Hvetemel og Egg. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 175,-
Sjøkreps med Parmesanmajones
Grønn salat med Vinagrette. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Skalldyr, Egg, Sulfitt og Melk. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 225,-
Julens Salat
med Fritert -og Panert Brie, Spekeskinke, Pekannøtter, Bringebær og Fiken. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Hvetemel, Melk, Pekannøtter. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 165,-
Asiatisk Mangosalat
med Scampi.
Allergener: Skalldyr, Soya og Sulfitt.
Kr. 198,-
HOVEDRETTER
Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake og Julepølse. Surkål og Rødkål. Kokte poteter og Julesaus. Rørte tyttebær.
Allergener: Melk og sulfitt.
Kr. 410,-
Torskefilet
med Ertepurè. Sprøstekt Bacon. Kokte poteter. Mild Sennepssaus med Purre. Gulrøtter og pastinakk. Ertespirer.
Allergener: Fisk, Melk og Sennep.
Kr. 410,-
Pinnekjøtt
med Kålrotstappe. Sjy og kokte poteter. Vossakorv.
Allergener: Melk.
Kr. 430,-
Biff av norskprodusert okse indrefilet
med mild Peppersaus. Friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør.
Allergener: Melk, Hvetemel og Egg i Løkringer.
Kr. 425,-
Hjortefilet
med Honningbakte Rotgrønnsaker og Beter. Grønnsakschips. Rødbetepurè. Soppsaus og Fløtegratinerte poteter.
Allergener: Melk.
Kr. 440,-
DESSERTER
Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus og Bringebær.
Allergener: Ingen.
Kr. 125,-
Riskrem
med Jordbærsaus.
Allergener: Melk.
Kr. 150,-
Vaniljeis panert
med Sjokoladepulver og Karamellis panert med Nøttekrokan. Servers med Salt karamellsaus og friske bær.
Allergener: Melk, Egg, Hasselnøtter og mandler.
Kr. 155,-
Husets Karamellpudding
med karamellisert topp. Karamellsaus. Krem og Jordbær.
Allergener: Melk og Egg.
Kr. 160,-
Multekrem
med sprøtt bakverk.
Allergener: Melk. Egg, melk og hvetemel i bakverk.
Kr. 155,-