À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

FORRETTER & SMÅRETTER

Byens beste Cæsarsalat
med Romanosalat vendt i Cæsardressing. Parmesan, Avokado, Cherrytomater, Bacon og Kyllingfilet. Hjemmelagde krutonger og Hjemmebakt brød til.

Allergener: Fisk, Egg og Melk. Hvetemel i krutonger og brød. Glutenfritt kan ordnes.

Kr. 135,- Forrett
Kr. 225,- Smårett

Vår berømte Fiskesuppe
Asian style med kokosmelk. Laget på Limeblader, Sitrongress og Ingefær. Asiatiske urter og grønnsaker. Hjemmebakt brød til.

Allergener: Fisk. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr. 140,- Forrett
Kr. 230,- Smårett

Burrata & Parmaskinke
med Norske historiske tomater fra Hanasand. Balsamico, Basilikumpesto og Pinjekjerner. Hjemmebakt brød og Aioli til.

Allergener: Melk, Pinjekjerner og Egg. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr. 135,- Forrett
Kr. 225,- Smårett

Tapasplata
Kjøttboller med tomatsaus. Marinerte Scampi. Småpoteter og Aioli. Manchego ost, Skinke & Salami. Tomat & Burratasalat med ferske -og soltørka tomater. Oliven. Friterte kroketter & Brie. Hjemmebakt Brød til.

Allergener: Skalldyr, Melk, Egg og Hvetemel.

Kr. 298,- Smårett

Thai Biff Salat
med Mango. Agurk, Rødløk, Thaibasilikum, Lychee, Koriander. Limedressing med chili. Friterte Cashewnøtter.

Allergener: Cashewnøtter.

Kr. 140,- Forrett
Kr. 230,- Smårett

HOVEDRETTER

Biff av norskprodusert okse indrefilet
Stekt sopp, Hjemmelagde Løkringer og Broccolini. Søtpotetchips, Fløtepeppersaus og Bakt potet med kryddersmør.

Allergener: Melk og Hvetemel i løkringer.

Kr. 425,-

Andebryst fra Gårdsand i Vestfold
Appelsin -og Ripsglace. Rista Mandler, Druer og Fiken. Sommerens Regnbuegulrøtter & Asparges.  Sellerirotpurè. Potet Mille Feuille.

Allergener: Soya, Mandler og Melk.

Kr. 398,-

Kveitefilet fra Villfisk
med Sitron -og Persillesaus. Ertepurè. Asparges, Reddiker, Sukkererter og Gulrøtter. Små nypoteter. Erteskudd.

Allergener: Fisk, Sulfitt og Melk.

Kr. 440,-

Grill Planke for 2 personer
BBQ Spareribs, Indrefilet av norskprodusert okse. Løkringer, Fritert -og panert Brie, Friterte kroketter. Vårruller med Kylling, Tomatsalat med Burrata. Sweet Chili saus, BBQ saus og Parmesanmajo.

Allergener: Soya, Hvetemel, Melk og Egg.

Kr. 750,- for 2

DESSERTER

Vaniljeis rullet i sjokoladepulver
Karamellis rullet i rista nøtter. Serveres med salt karamellsaus, bærsaus og friske bær til.

Allergener: Egg, Melk og Nøtter.

Kr. 155,-

Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus. Serveres med Eksotiske frukter.

Allergener: Ingen allergener.

Kr. 135,-

Sitronpai
Serveres i porsjonsglass med brent marengs. Sprøtt, syrlig og søtt; den perfekte sommerdessert!.

Allergener: Hvetemel og Egg.

Kr. 155,-

Sjokolademoussekake «Gâteau Marcel»
Jordbærsalat og Jordbærsorbet. Myntesaus.

Allergener: Egg og Melk.

Kr. 145,-