À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

FORRETTER OG SMÅRETTER

Løksuppe
med kraft kokt på oksehaler. Ostegratinert toast. Deilig suppe på en kald vinterkveld.

Allergener: Sulfitt, Melk og Hvetemel.

Kr: 149,- Forrett
Kr: 210,- Smårett

Asiatisk Salat
med Marinerte Scampi. Agurk, Mango, Rødløk og Rambutan. Koriander, Thai Basilikum & Rista Peanøtter. Asiatisk lime dressing.

Allergener: Skalldyr, Peanøtter og Soya.

Kr: 160,- Forrett
Kr: 225,- Smårett 

Ponzumarinert Tunfisktartar
med Avokado puré. Microspirer og sorte sesamfrø.

Allergener: Fisk og Sesamfrø.

Kr: 160,- Forrett
Kr: 225,- Smårett

Steam Bun
med langtidsstekt svinenakke. Koreansk BBQ saus. Hurtigsylta grønnsaker, Sesamfrø.

Allergener: Hvetemel, Soya og Sesamfrø.

Kr: 145,- Forrett
Kr: 195,- Smårett

HOVEDRETTER

Grill Planke for 2
BBQ Spareribs, Indrefilet av norskprodusert okse, Løkringer, Tomatsalat med Soltørka tomater, Burrata og Pesto. Søtpotetchips Friterte Vårruller -og Brie. Aioli, BBQ Saus og Parmesanmajo.

Allergener: Soya, Hvetemel, Egg, Melk og Pinjekjerner.

Kr: 750,- for Planken 

Tapas Plate
Manchego ost, Trøffelsalami, Fenikkelsalami, Serranoskinke. Tomatsalat med Soltørkede tomater, Pesto & Burrata. Marinerte Scampi, Tapas kjøttboller, Saltkokte småpoteter & Aioli. Oliven, Hjemmelagde friterte kroketter, Dadler med bacon. Friterte Burritos og Husets Focacciabrød. Fin rett å dele for 2, eller som er Appetizer for flere.

Allergener: Melk, Egg, Pinjekjerner, Skalldyr og Hvetemel.

Kr: 398,-

Crispy Duck
Tynne asiatiske pannekaker som du fyller med Sprøstekt andekjøtt, Vårløk, Agurkstrimler, Mango, Rista peanøtter, Hoi sin saus og Koriander. 

Allergener: Hvetemel, Soya og Peanøtter.

Kr: 375,-

Hjortefilet
med Potet -og Sellerimos. Bakte røde Gulrøtter, Beter og Pastinakk. Rødvinsaus. Chips av rotgrønnsaker.

Allergener: Melk og Sulfitt.

Kr: 440,-

Torskefilet
med skalldyrsaus. Regnbuegulrøtter & Asparges. Blomkålpuré. Persilleolje. Saltbakte småpoteter.

Allergener: Fisk, Melk, Skalldyr og Sulfitt.

Kr: 420,-

Biff av Norskprodusert indrefilet.
Dampa Bukettgrønnsaker. Stekt Bifftomat. Mild peppersaus Friterte Løkringer og Bakt potet med kryddersmør.

Allergener: Melk og Hvetemel.

Kr: 425,-

DESSERTER

Kokos panna
Cotta med Pasjonfruktsaus. Serveres med eksotisk frukter.

Allergener: Ingen allergener.

Kr: 130,-

Vaniljeis
panert med Sjokoladepulver & Karamellis med rista nøtter. Serveres med Salt karamellsaus og bærsaus. Friske bær til.

Allergener: Melk, Egg og Nøtter.

Kr: 155,-

Sjokoladefondant
med Vaniljeis & Sitronkrem. Pasjonsfrukt, Spiseblomster & Marengs.

Allergener: Hvetemel, Egg og Melk.

Kr: 165,-

Creme Brûlèe
med Fransk makron & Sjokoladestang.

Allergener: Egg, Melk og mandler i makron.

Kr: 165,-