À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.

ITALIENSK PIZZA
med Tomatsaus og Mozarella. Ruccola, Parmaskinke, Parmesanflak og Pinjekjerner. Olivenolje og kvernet pepper.

Allergener: hvetemel, melk, pinjekjerner. Kan gjøres vegetar.

Kr. 198,-
Kr. 179,- vegetar

FRITERTE CALAMARI
ringer med Tartarsaus og sitronbåter.

Allergener: bløtdyr, hvetemel, egg, sulfitt.

Kr. 129,- forrett
Kr. 198,- smårett

SKOGSOPPSUPPE
med timianolje og sprøstekt bacon. Serveres med hjemmelaget brød til.

Allergener: melk, hvetemel i brødet. Kan gjøres vegetar og glutenfri.

Kr. 129,-
Kr. 110,- vegetar

STORE MARINERTE SCAMPI
på spyd med asiatisk mangosalat.

Allergener: skalldyr, fisk, soya.

Kr. 159,- forrett
Kr. 259,- smårett

HØSTSALAT
med panert -og fritert Brie, Parmaskinke, Bringebærvinagrette, friske fikener, rista valnøtter og bringebær.

Allergener: melk, hvetemel, valnøtter.

Kr. 139,- forrett
Kr. 239,- smårett

SNACKS
Fjøl Oliven, Spanske nøtter, Parmaskinke, Focaccia, Aioli og Piska Smør.

Allergener: peanøtter, sesamfrø, hvetemel, egg, melk.

Kr. 150,-

HJORTEFILET
med Solbærsaus. Dagens grønnsaks puré. Ovnsbakte norske rotgrønnsaker i sesong. Potet Mille Feuille med hint av hvitløk. Rørte tyttebær til.

Allergener: melk.

Kr. 379,-

TAPAS PLATA
Saltkokte småpoteter & Aioli. Spanske kjøttboller med tomatsaus. Oliven. Dagens Satayspyd, Store Scampi med hvitløk, chili og persille. Cocktailpølser med bacon. Tomat & Mozarellasalat med basilikumpesto. Samt dagens tapa. Denne retten er perfekt å dele hvis man ikke er så sulten.

Allergener: Egg, melk, peanøtter, skalldyr, pinjekjerner.

Kr. 330,-

CRISPY DUCK
med kinesiske pannekaker servert i Bambuskurv. Hoi Sin saus, koriander, vårløk og knuste peanøtter. Staver av mango og agurk.

Allergener: Hvetemel, soya, peanøtter.

Kr. 298,-

HENRIKS BIFF
av fersk, norskprodusert indrefilet. Hjemmelaget Bearnaisesaus. Stekt sopp, sylta rødløksblader. Dampa brokkoli og friterte knuste småpoteter.

Allergener: egg, melk, sulfitt.

Kr. 379,-

KVEITEFILET
med Potetkake. Persille -og sitronsaus.Dampa brokkoli, Romanesco og blomkål. Fritert Ruccola med sukkersalt.

Allergener: fisk, melk.

Kr. 349,-

SINGAPORE PEPPERCRAB
Kongekrabbe med spicy smak av Asia. Retten som mange Hipsterkokker definerer som sin favorittrett. Serveres med Roti brød og Mangosalat.

Allergener: skalldyr, soya, lupin, hvetemel, melk.

Kr. 379,-

FRANSK EPLETERTE
med rågod vaniljeiskrem. Syrlig eplecoulis, karamelliserte valnøtter og bringebær.

Allergener: hvetemel, egg, melk, pekannøtter.

Kr. 149,-

HUSETS ISKAKE
med saltkaramell. Glasert med tykt lag av mørk sjokolade. Bringebærstøv, salt karamell popcorn og friske bær.

Allergener: melk, egg.

Kr. 139,-

PAVLOVA
med Pasjonsfruktkrem, Kokos iskrem og rikelig med friske bær. Salt lakris.

Allergener: melk, egg.

Kr. 139,-

ISKREM & SORBET
Velg mellom følgende varianter: Vanilje, Cappuccino, Salt Karamell, Kokos, bringebærsorbet, Pasjonsfrukt/Mango Sorbet. Serveres med friske bær.

Allergener: spør din servitør.

Kr. 55,- pr kule