À LA CARTE
Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.FORRETTER & SMÅRETTER
Julens salat
med Bringebærvinagrette, spekeskinke, fritert Brie, friske fikener og bringebær. Rista pekannøtter og bringebærstøv.
Allergener: Sulfitt, Melk, Hvetemel og Pekannøtter.
Kr. 175,-
med Valpolicellasjy. Rista mandelflak, druer og fiken. Selleripurè.
Allergener: Sulfitt, Mandler og Melk.
Kr. 165,-
Julens Rekecoctail
Salater, agurk, rødløk, avokado, mango og lodderogn. Klassisk Coctaildressing og håndpillede reker.
Allergener: Skalldyr, Rogn, Egg og Melk.
Kr. 175,-
med Brødkrutonger & Parmesankrem.
Allergener: Melk og Egg.
Kr. 155,-
HOVEDRETTER
Juletallerken
med ribbe, medisterkake og julepølse. Kokte poteter, surkål og rødkål. Julesaus og tyttebær.
Allergener: Melk og sulfitt.
Kr: 430,-
Pinnekjøtt fra Telemarks lam
med Rotmos og kokte poteter. Pinnekjøttsaus og vossakorv.
Allergener: Melk og Hvetemel.
Kr: 450,-
Biff av norskprodusert okse indrefilet
Peppersaus. Stekt sopp. Sylta rødløk. Brokkoli & Romanesco. Fløtegratinerte poteter.
Allergener: Melk og Sulfitt.
Kr: 440,-
Julens torskefilet
med purre – og sennepssaus. Sprøstekt bacon. Gulrøtter & pastinakk. Ertepurè og kokte poteter.
Allergener: Fisk, Melk og Sennep.
Kr: 450,-
Dåhjortfilet
med Viltsaus. Honningglaserte rotgrønnsaker & beter. Gresskarpurè med hint av julekrydder. Fløtegratinerte poteter. Tyttebær.
Allergener: Melk.
Kr: 450,-
DESSERTER
Riskrem
med jordbærsaus.
Allergener: Melk.
Kr: 155,-
Sjokoladefondant
laget på Valhronasjokolade. Serveres med Kirsebærsorbet og kirsebærsaus.
Allergener: Hvetemel, Egg og Melk.
Kr: 165,-
Karamellpudding
med Saltkaramellsaus. Marsipan iskrem. Fruktsalat.
Allergener: Egg, Melk og Mandler.
Kr: 175,-
Kokos Panna Cotta
med Pasjonfruktsaus.
Allergener: Ingen.
Kr:140,-
Vaniljeis
rullet i sjokoladepulver. Karamellis rullet i rista pistasjnøtter. Salt karamellsaus og friske bær til.
Allergener: Melk, Egg og Pistasjnøtter.
Kr: 160,-