À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER & SMÅRETTER

STEAM BUNS
Luftig dampet asiatisk bakverk. Fylt med langtisstekt svinenakke. Hurtigsylta grønnsaker, Koriander, Hoi Sin saus og rista Sesamfrø.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya, sesamfrø.

Kr. 115,- forrett
Kr. 190,- smårett

ITALIENSK PIZZA
Tynn steinovnsbakt bunn med aromatisk tomatsaus. Fersk Mozarella. Parmaskinke, Ruccola, Parmesan og Pinjekjerner.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 179,-

SOPPSUPPE
Fyldig suppe laget på høstes skogssopp. En slager som vi har hatt på høstmenyen i en årrekke. Servers med hjemmebakt brød til.

Allergener: melk, hvetemel i brødet. Har glutenfritt brød.

Kr. 115,- forrett
Kr. 190,- smårett

HØST SALAT MED LUN BRIE & PARMASKINKE
En utrolig smakfull «salat» med Fritert -og pankopanert Brie. Frisk Bringebærvinagrette, Parmaskinke, Bringebær og friske Fikener. Rista Valnøtter.

Allergener: melk, hvetemel, sulfitt, valnøtter.

Kr. 159,- forrett
Kr. 215,- smårett

 

HOVEDRETTER

TAPAS PLATE
Perfekt rett å dele med andre hvis man ikke er skrubbsulten. Serranoskinke & Manchego ost. Oliven av god kvalitet. Aioli. Saltkokte Morenepoteter. Tomatsalat med Mozarella, Pesto & Pinjekjerner. Store Scampi marinert i chili, hvitløk, olivenolje og persille. Friterte spanske kroketter med Serranoskinke. Dadler med Bacon. Kyllingspyd Satay. Padronpepper med flaksalt. Friterte Løkringer. Salte Mandler. Spanske Kjøttboller. Hjemmebakt brød.

Allergener: melk, egg, skalldyr, hvetemel, pinjekjerner, peanøtter.

Kr. 375,-

BIFF INDREFILET
180 g mørnet, fersk norskprodusert indrefilet av okse. Serveres med stekt sopp & løk. Dampa Broccolini. Friterte Løkringer. Hjemmelaget Pommes Frites og Peppersaus.

Allergener: melk, egg og hvetemel i løkringene.

Kr. 379,-

BACONSURRET INDREFILET AV VILLSVIN
Fylt med Philadelphiaost og urter. Fløtepeppersaus. Gratinerte poteter. Serveres med bakte norske rotgrønnsaker og beter. Gresskarpurè.

Allergener: melk.

Kr. 350,-

CRISPY DUCK
Langtidstekt andekjøtt med sprøtt skinn, som rives av låret. Agurkstaver, vårløk i strimler, Koriander, Peanøtter og Mango. Dampede asiatiske pannekaker i Bambuskurv. Hoi Sin saus. Prinsippet er at man fyller de løvtynne pannekakene med andekjøtt og ønsket tilbehør. Topper med saus, ruller sammen og nyter!.

Allergener: peanøtter, hvetemel, soya.

Kr. 330,-

FILET AV VILLFANGET KVEITE
Serveres med Bukettgrønnsaker. Små ovnsstekte Morenepoteter. Kremet fiskesaus med persille og sitron. Grønnsakschips og ertespirer.

Allergener: fisk, melk.

Kr. 379,-

DESSERTER

SJOKOLADEFONDANT AV VALHRONASJOKOLADE
Serveres med Sorbet, friske bær og Mangopurè.

Allergener: egg, melk.

Kr. 139,-

CRÈME BRÛLÈE
Deilig fransk dessert med karamellisert sukkerlokk. Vi serverer den med friske bær og en kule med saltkaramelliskrem.

Allergener: melk, egg.

Kr. 139,-

PANNA COTTA
Vanilje Panna Cotta med Pasjonsfruktpurè. Friske bær med Mojitosukker.

Allergener: melk, egg.

Kr. 110,-

ISKREM & SORBET
Velg mellom følgende smaker:
SORBET: Bringebær eller Pasjonsfrukt & Mango
ISKREM: Vanilje med ekte Vaniljefrø, Salt Karamell, Pistasj, Mørk Sjokolade, Valnøtt, Salt Lakris eller Jordbær.

Allergener: spør din servitør.

Kr. 49,- pr kule