À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER & SMÅRETTER

ITALIENSK MINESTRONE SUPPE
Varmende grønnsakssuppe med hvite bønner, urter, makaroni og Parmesan Brød følger med.

Allergener: hvetemel, melk.

Kr. 110,- forrett
Kr. 159,- smårett

STEAM BUN
Langtidsstekt svinekjøtt. Sylta spicy grønnsaker, Koriander, Rista sesamfrø & Hoi Sin Saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 98,- forrett
Kr. 179,- smårett

VEGANSK RØDBETEBURGER
Sylta spicy grønnsaker, Koriander, Rista Sesamfrø & Hoi Sin saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 79,- forrett
Kr. 159,- smårett

ITALIENSK PIZZA
Tynn steinovnsbakt bunn med aromatisk tomatsaus og Mozarella. Velg mellom følgende varianter:

1: Parmaskinke, Ruccola, Parmesan, Rista Pinjekjerner og  Olivenolje.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 179,-

2: Soltørka tomater, Cherrytomater, Basilikum Pesto, Ruccola og Olivenolje.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 159,-

3: Pepperonipølse, Oregano & Champignon.

Allergener: hvetemel, melk.

Kr. 169,-

 

PLATER

Vi utvider suksessen gjennom mange år med vår Tapas Plate. Nå kan du få den i flere varianter. Et avslappende og sosialt måltid, hyggelig å dele med en annen hvis man bare ønsker litt snacks og ett godt glass med drikke. Eller alene hvis du er sulten.

SPANSK TAPAS PLATE
Serranoskinke & Manchego ost. Oliven. Saltkokte Morenepoteter. Aioli. Spanske Kjøttboller med Tomatsaus. Tomatsalat med Mozzarella. Kyllingklubber. Store Scampi med hvitløk, chili, olivenolje, persille og sitron. Hjemmebakt brød.

Allergener: melk, hvetemel, egg, skalldyr.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

ITALIENSK ANTIPASTI PLATE
Salami Napoli, Fenikkelpølse og Pepperoni. Parmesan og Italienske oster i sesong. Fikensyltetøy. Oliven. Tomat & Mozarella med Ruccola og Pesto. Grissini med Parmaskinke. Focaccia og Aioli.

Allergener: melk, hvetemel, sulfitt, pinjekjerner, egg.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

THAI PLATE
Kyllingsatay med Peanøttsaus. Vårruller fylt med grønnsaker og Risvermecelli. Thai Mangosalat med Koriander, Mynte og Cashewnøtter. Sweet Chili -og Hoi Sin saus. Marinerte Scampi på spyd. Roti brød. Rekechips.

Allergener: peanøtter, sulfitt, soya, hvetemel, cashewnøtter, skalldyr, fisk.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

HOVEDRETTER

BIFF INDREFILET
180 g mørnet norskprodusert indrefilet. Serveres med stekt sopp og løk. Dampa Brokkoli. Friterte løkringer. Ovnsstekte småpoteter og hjemmelaget Bearnaisesaus.

Allergener: melk, egg.

Kr. 379,-

CRISPY DUCK
Langtidsstekt andekjøtt fra lår med sprøtt skinn. Agurkstaver, Vårløk, Koriander, Peanøtter og Mango. Dampa asiatiske pannekaker i og Hoi Sin saus. Prinsippet er at man fyller de løvtynne pannekakene med andekjøtt og ønsket tilbehør. Topp med Hoi Sin saus, rull sammen og nyt!.

Allergener: peanøtter, hvetemel, soya.

Kr. 310,-

OVNSBAKT FILET AV SKREI
Fersk skreifilet med grønn Ertepurè. Regnbuegulrøtter og purre. Servers med Annas vidunderlige fiskesaus. Toppes med sprøstekt Pancetta. Kokte små nypoteter til.

Allergener: fisk, melk.

Kr. 369,-

DESSERTER

PAVLOVA
Bringebærmarengs bunn med Pasjonsfruktkrem og friske bær. Bringebærstøv og salt karamell.

Allergener: egg, melk.

Kr. 135,-

SJOKOLADEFONDANT
Mørk sjokoladekake med flytende kjerne. Servers med Sorbet og friske bær.

Allergener: egg, hvetemel, melk.

Kr. 130,-

AFFAGATO
Klassisk italiensk dessert med en twist. Vaniljeiskrem med varm Moccasjokolade saus. Toppes med rista nøtter.

Allergener: melk, egg, macadamianøtter.

Kr. 110,-

ISKREM & SORBET
Spør din servitør om vårt utvalg. Serveres med friske bær, og ønsket saus og topping.

Allergener: spør din servitør.

Kr. 49,- pr kule