À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant. Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett. Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!.


FORRETTER & SMÅRETTER

GULROT SUPPE MED HINT AV INGEFÆR
Crème Fraiche og Urteolje. Hjemmebakt Brød.

Allergener: Melk og Hvetemel i brødet. Glutenfritt Brød kan ordnes.

Forrett kr. 115,-
Smårett kr. 155,-

GAMBAS AL PIL PIL
Klassisk Spansk rett: Scampi i Hvitløksolje med Chili og Sitron. Hjemmebakt Brød & Aioli.

Allergener: Skalldyr. Egg i Aioli. Hvetemel i Brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Forrett kr. 155,-
Smårett kr. 245,-

HØSTSALAT
Panert -og Fritert Brie, Bringebærvinagrette, Salater, Spekeskinke, Rista valnøtter, Fiken og Bringebær.

Allergener: Hvetemel, Valnøtter, Sulfitt.

Forrett kr. 130,-
Smårett kr. 180,-

STEAM BUN
Dampa Asiatisk Bakverk fylt med Langtidsstekt Svinenakke. Hurtigsylta grønnsaker, Asiatisk BBQ Saus, Koriander & Sesamfrø.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sulfitt og Sesamfrø.

Kr. 155,- pr.stk.

ITALIENSK PIZZA
Tomatsaus, Parmaskinke, Mozzarella, Ruccola og Parmesan.

Allergener: Hvetemel og Melk.

Kr. 189,-

 

HOVEDRETTER

GRILL PLANKE FOR 2
Norsk Okse Indrefilet og BBQ Spareribs. Friterte Vårruller, Løkringer -og Poppers. Salat. Pommes Frites. Aioli, BBQ saus, Sweet Chili saus.

Allergener: Sulfitt, Soya, Egg og Hvetemel.

Kr. 690,- for 2 pers

TAPAS PLATA
Parmaskinke & Manchego Ost. Marinerte Scampi. Oliven. Spanske Kjøttboller. Tomat & Mozarellasalat med Pesto & Pinjekjerner. Saltkokte Småpoteter & Aioli. Dadler med Bacon. Fritert Brie & Fikensyltetøy. Løkringer. Hjemmebakt brød.

Allergener: Melk, Egg, Pinjekjerner, Skalldyr, Sulfitt, Soya. Hvetemel i Brødet.

Kr. 335,-

DÅHJORT
Ytrefilet av Dåhjort (Ja, det er den søte bambien med prikker) Gresskarpurè. Fyldig Fløtesaus. Jordskokk Chips. Ovnsbakte Norske rotgrønnsaker. Ostegratinert Potet -og Sellerimos.

Allergener: Melk.

Kr. 398,-

FILET AV VILLFANGET KVEITE
Serveres med Persillerøtter & Gulrøtter. Krema Gressløksaus. Dampa Romanesco buketter. Rissoletpoteter til.

Allergener: Fisk og Melk.

Kr. 389,-

CRISPY DUCK
Dampede Asiatiske Pannekaker i Bambuskurv. Langtidsstekt, revet Andekjøtt fra lår. Strimler av Vårløk, Agurk & Mango. Koriander, Hoi Sin saus og Rista Peanøtter.

Allergener: Hvetemel, Soya og Peanøtter.

Kr. 335,-

BRESERT LAMMESKANK
Langtidsstekt, mør Lammeskank. Potet -og Sellerimos. Sjysaus. Ovnsbakte Norske Honningglaserte Rotgrønnsaker & Beter.

Allergener: Melk.

Kr. 350,-

NORSK PRODUSERT BIFF
Vi har valgt å bruke Norsk indrefilet i stedet for frossen indrefilet fra Uruguay eller Namibia, som de fleste restauranter bruker. Da det er stor mangel på norsk indrefilet, så kan det være at vi ikke alltid har denne retten på menyen. Dessuten er Norsk kjøttproduksjon blant de landene i verden som bruker minst antibiotika, og bare det er god nok grunn til å velge norsk biff.

180 g Norsk Indrefilet av okse. Smørstekt Sopp. Broccolini, Stekt Tomat, Brunet Løkpurè & Friterte Løkringer. Fylt Baktpotet & Peppersaus.

Allergener: Melk, Hvetemel og Egg.

Kr. 410,-

DESSERTER

CREME BRÛLÈE
Fransk Vaniljekrem med karamellisert lokk. Fransk Makron & Friske bær til.

Allergener: Egg og Melk. Mandel i Makron.

Kr. 150,-

HUSETS ISKAKE
Glasert med ett tykt lag av mørk Valrhona sjokolade. Kirsebærpurè & friske bær.

Allergener: Melk & Egg.

Kr. 130,-

PANNA COTTA MED SALT KARAMELL
Serveres med friske bær til & sjokoladestang.

Allergener: 

Kr. 145,-

SJOKOLADEKOPP AFFAGATO
Fylt med Vaniljeis av høy kvalitet. Varm Kaffesaus helles over ved servering.

Allergener: Melk, egg og sulfitt.

Kr. 150,-

EPLETERTE NORMANDY
Sprø Mørdeigsbunn fylt med mandelmasse og epleskiver. Toppet med et tynt lag aprikosgele. Serveres med vaniljeis og karamellsaus.

Allergener: Hvetemel, melk, egg og mandler.

Kr. 145,-