ARRANGEMENTER

Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og lær å smake vin og øl. Smakingen arrangeres i samarbeid med en av våre vin og øl -leverandører. Veldig populært.

Ost, sjokolade & viner

Lørdag 5. desember 2020 kl. 19.00

Denne kvelden byr Restaurant Henrik & Kompani på 5 ulike viner fra Vivino, importøren med tilholdssted i Porsgrunn, nydelige oster fra Langesund Ostemakeri, fantastisk sjokolade fra Saga Chokoladefabrikk og 5 småretter…..

En vinreise til Italia

Lørdag 9. januar 2021 kl. 19.00

Med film og bilder, vinsmaking, stor fortellerglede og italienske småretter vil du nesten få en følelse at du selv er på en reise i de vakre distriktene i Italia. Her får du en innføring i vinproduksjonen, hva slags viner som produseres og et innblikk…..

Antipasti & noe godt i glasset

Fredag 22. januar 2021 kl. 19.00

Fem retter, fem viner og interessante foredrag. Restaurant Henrik & kompani inviterer i samarbeid med vinimportøren, Vivino fra Porsgrunn til nok en hyggelig Italiensk kveld. Kjøkkenet disker opp med utvalg av forskjellige antipasto-retter…..

Wine & Dine

Lørdag 23. januar 2021 kl. 19.00

Restaurant Henrik & kompani og vinimportøren Vivino fra Porsgrunn inviterer til en helaften med fokus på god mat og god drikke. Her vil det bli serverer en nydelig 3-retters middag med dertil passende viner fra Italia…..