ARRANGEMENTER

Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og lær å smake vin og øl. Smakingen arrangeres i samarbeid med en av våre vin og øl -leverandører. Veldig populært.

Wine and Dine

Lørdag 15. februar 2020 kl. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani inviterer til nok en lærerik og hyggelig vinsmakings-kveld. Vi får besøk av Katia fra vingården Terre di Leone. Dette er en velrenommert vingård som holder til i Veneto-området i Italia…….

Tradisjons-øl

Fredag 21. februar 2020 kl. 19.00

Bli med på en spennende reise inn i norske bryggetradisjoner gjennom hele 2000 år. Med presisjon og stor kunnskap forteller Bryggemester Jostein Sæthre og øl-ekspert Tom Kjetil Olsen om norske bryggetradisjoner……

Nyter mat og drikke med Ibsen

Fredag 20. mars 2020 kl. 19.00

20. mars, på Henrik Ibsens bursdag, inviterer Restaurant Henrik & Kompani og «Skjenkåpreik» til en trivelig kveld i Ibsens ånd – både med tanke på mat, drikke og litteratur. Her serveres det en 3 retters meny, der øl-kjenner Tom Kjetil Olsen…..

Sommerviner & sommermat

Fredag 17. juli 2020 kl. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani inviterer igjen til en av sine hyggelige og ikke minst populære smakinger. Denne gang er temaet sommerviner i kombinasjon med nydelige sommerretter. Vi får besøk av Jannecke og Erik fra Vivino……