CATERINGMENY JUL 2020

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT CATERING

4. NYT MATEN

HENRIK´S TAPAS

Serranoskinke, Manchego Ost, Marinerte Scampi, Spanske Kjøttboller, Oliven. Saltkokte Morenepoteter, Aioli, Tomat & Mozarellasalat med Basilikumpesto. Kyllingsatay spyd. Henriks Hjemmebakte brød.

Allergener: melk, skalldyr, egg, pinjekjerner, peanøtter, hvetemel i brødet.

Kr. 300,-

LEI AV JULEBORD

Kyllingvinger, Maiskrem, Friterte Vårruller med Kylling og Sweet Chili Dipp. Mango – og Avokadosalat, Spareribs BBQ, Scampi på Spyd, Salat med rista reker og bacon, Steam Buns med kjøtt, sylta grønnsaker og Hoi Sin.

Allergener: melk, hvetemel, soya, sennep, skalldyr, reker, egg, sennep, sulfitt.

Kr. 330,-

JULEBORD

Spekemat & Potetsalat, Eggerøre & Røkelaks, Roastbiff med tilbehør, Reker & Majones, Kalkunfilet & Waldorfsalat. Medisterkaker, Julepølse, Tyttebær, Surkål, Rødkål og Julesaus. Pinnekjøtt, Kålrotstappe, Sjy og Kokte poteter. Riskrem med Jordbærsaus, Karamellpudding og Karamellsaus. Multekrem.

Allergener: melk, sulfitt, egg, fisk, skalldyr, sennep, valnøtter, hvetemel.

Kr. 450,-

DESSERTER

Fat med oster, kjeks, druer, marmelade og Valnøtter. Franske Makroner. Karamellpudding med Karamellsaus.Profiteroles.

Allergener: melk, hvetemel, valnøtter, mandler, egg.

Kr. 150,-