SELSKAPSMENYER JULEN 2021

Trenger du selskapslokale? Anitra i vår 2.etg, med plass til inntil 60 pers. og ypperlig egnet for møter, firmaevents, foreninger, konfirmasjon, mindre bryllup, jubileum, bursdager, eller hva man enn måtte ønske.

Hele selskapet må velge lik meny. Det kommer ingen andre gjester i dette lokalet. Vi dekker opp enten langbord eller småborder. Man kan disponere lokalet frem til kl 24.00, hvis ikke annet er avtalt. Lokalet kan ta inntil 60 pers, men da sitter man tett. Drikkevarer kommer i tillegg. Hvis det er noe du savner eller ønsker, så ta kontakt med oss: Vi er løsningsorienterte!

3-RETTERS SHOWMENY MED FISK

Julens salat
med Spekeskinke, Chevre, Bringebærvinagrette, Fiken, Bringebær og rista Valnøtter. (Allergener: hvetemel, melk, valnøtter, sulfitt)

Filet av Torsk
med mild sennepssaus. Purre & Gulrøtter. Ertepurè og kokte poteter. Sprøstekt bacon. (
Allergener: fisk, melk, sennep)

Riskrem
med Jordbærsaus. (
Allergener: melk)

Kr. 450,-

3-RETTERS SHOWMENY MED KJØTT

Julens salat
med Spekeskinke, Chevre, Bringebærvinagrette, Fiken, Bringebær og rista Valnøtter. (Allergener: hvetemel, melk, valnøtter, sulfitt)

Juletallerken
med julesaus. Ribbe, Medisterkake og Julepølse. Rødkål, surkål og kokte poteter til. Rørte tyttebær. (
Allergener: melk, sulfitt)

Riskrem
med Jordbærsaus. (
Allergener: melk)

Kr. 450,-

RUDOLF

Hummerhale
i Hvitløkssmør. Grønn salat. Serveres med brød & Aioli. (Allergener: skalldyr, egg, melk, hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes)

Hjortefilet
med bakte norske rotgrønnsaker og beter. Soppsaus. Jordskokkpuré. Duchesspotet. (
Allergener: melk, egg)

Sjokoladefondant
av Valhronasjokolade. Serveres med Sorbet og friske bær. Klementinpurè. (
Allergener: melk, egg, hvetemel)

Kr. 650,-

TAPASBUFFET

Serranoskinke & Manchego Ost. Druer & fikensyltetøy. Utvalg av oliven av god kvalitet. Aioli. Saltkokte Morenepoteter. Kyllingspyd Satay. Friterte Løkringer. Spanske nøtter. Dadler med Bacon. Tomatsalat med Mozzarella, Pesto & Pinjekjerner. Store Scampi marinert i Chili, Hvitløk, Olivenolje & Persille. Hjemmebakt brød. (Allergener: melk, egg, skalldyr, hvetemel, pinjekjerner, peanøtter. Buffeten blir allergenmerket) 

Kr. 375,-

Tillegg for Dessertbuffet inkludert Kaffe & Te

Kr. 150,-

JULEBUFFET

-utvalg av spekemat med potetsalat
-eggerøre & røkelaks
-reker, majones og sitron
-roastbiff, remulade, suragurk, sennep og rødløk
-ribbe, medisterkake og julepølse
-pinnekjøtt
-kalkunfilet
-rødkål, surkål, kokte poteter, julesaus, kålrotstappe, rørte tyttebær, friske grønnsaker
-riskrem med jordbærsaus
-multekrem
-karamellpudding med krem og karamellsaus

(Allergener: melk, sulfitt, egg, fisk, skalldyr, sennep, hvetemel. Buffeten blir allergenmerket )

Kr. 575,-