SELSKAPSMENY JULEN 2020

 

 

 

VIKTIG INFO VEDR EGET SELSKAPSLOKALE

– hele selskapet må velge lik meny

– det kommer ingen andre gjester i dette lokalet

– vi dekker opp enten langbord eller småbord med 1 meters avstand

– man kan disponere lokalet frem til kl 24.00, hvis ikke annet er avtalt

– vi følger alle gjeldene smittevernregler til enhver tid

– vi får veldig gode tilbakemeldinger fra kundene om at de føler seg trygge hos oss

– lokalet kan ha inntil 40 pers med dagens avstandsregler

– buffet er tillatt, og vi legger frem egne servietter til å holde rundt gripebestikket

 

Er det noe du savner eller har av ønsker, så ta kontakt med oss: vi er særdeles løsningsorienterte.

SHOWMENY med fisk

Plate med små Blinis
Røkelaksmousse med Mikrogrønt fra Barhellestøl i Skien. Løyrom med rødløk og rømme.
Allergener: fisk, melk, hvetemel, rogn, egg.

Torskefilet
med Ertepurè og mild Sennepssaus. Sprøstekt bacon. Gulrøtter, purre & kokte poteter til.
Allergener: fisk, melk, sennep.

Riskrem
med Jordbærsaus og rista mandelspon.
Allergener: melk, mandler.

Kr. 450,-

 

SHOWMENY med kjøtt

Plate med små Blinis
Røkelaksmousse med Mikrogrønt fra Barhellestøl i Skien. Løyrom med rødløk og rømme.
Allergener: fisk, melk, hvetemel, rogn, egg.

Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake og Julepølse. Surkål, Rødkål og Julesaus. Kokte poteter. Tyttebær.
Allergener: melk.

Riskrem
med Jordbærsaus og rista mandelspon.
Allergener: melk, mandler.

Kr. 450,-

 

RUDOLF

Kamskjell med Jordskokkpuré og Nøttesmør
Jordskokkchips. Sprøstekt Pancetta.
Allergener: skjell, melk.

Reinsdyrfilet
med Fløtesaus. Bakte norske rotgrønnsaker. Gresskar puré. Potet -og Sellerirot Mille Feuille med hvitløk og urter.
Allergener: melk.

Lune Multer
med hint av kanel. Savoiardikjeks trukket i Moccakaffe. Mascarponekrem.
Allergener: melk, hvetemel, egg.

Kr. 720,-

 

LEI AV JUL

Steam Bun (asiatisk dampet bakverk)
fylt med langtidsstekt svinekjøtt. Sursylta spicy grønnsaker, koriander og Hoi Sin Saus.
Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Biff av fersk norsk Indrefilet
med Husets Peppersaus. Dampa Brokkoli. Grilla tomat og Friterte knuste Morenepoteter.
Allergener: melk, soya.

Husets hjemmelagde Iskake
glasert med tykt lag av mørk sjokolade. Bringebær Marshmallows, Bringebærstøv og friske Bringebær.
Allergener: melk, egg.

Kr. 600,-

 

TAPAS BUFFET

Spanske Kjøttboller med spicy tomatsaus, Marinerte store Scampi, Utvalg av oliven. Tomat & Mozarellasalat med Basilikumpesto, Saltkokte Morenepoteter, Aioli. Små Julepølser med Bacon. Manchego ost, Serranoskinke. Miniburgere med langtidsstekt Svinekjøtt. Henriks hjemmebakte brød.
Allergener: melk, skalldyr, pinjekjerner, egg, hvetemel, soya.

Kr. 330,-

 

JULEBUFFET

Spekemat & Potetsalat. Eggerøre & Røkelaks. Roastbiff, remulade, sennep, suragurk og rødløk. Reker, majones og sitron. Kalkun & Waldorfsalat. Ribbe, Medisterkaker, Julepølse. Tyttebærsyltetøy. Julesaus. Rødkål & Surkål. Pinnekjøtt, Kålrotstappe, kokte poteter og Sjy. Riskrem med Jordbærsaus. Karamellpudding med Krem og Karamellsaus. Multekrem.
Allergener: melk, sulfitt, egg, fisk, skalldyr, sennep, hvetemel, valnøtter.

Kr. 550,-