Take Away
Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away. Du kan enten hente selv eller, få det levert via Foodora.1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN

TAKE AWAY MENY
Sjøkreps med Parmesanmajones
Grønn salat med Vinagrette. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Skalldyr, Egg, Sulfitt og Melk. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 225,-
Julens Salat
med Fritert -og Panert Brie, Spekeskinke, Pekannøtter, Bringebær og Fiken. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Hvetemel, Melk, Pekannøtter. Kan gjøres glutenfri.
Kr. 165,-
Asiatisk Mangosalat
med Scampi.
Allergener: Skalldyr, Soya og Sulfitt.
Kr. 198,-
Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake og Julepølse. Surkål og Rødkål. Kokte poteter og Julesaus. Rørte tyttebær.
Allergener: Melk og sulfitt.
Kr. 410,-
Torskefilet
med Ertepurè. Sprøstekt Bacon. Kokte poteter. Mild Sennepssaus med Purre. Gulrøtter og pastinakk. Ertespirer.
Allergener: Fisk, Melk og Sennep.
Kr. 410,-
Pinnekjøtt
med Kålrotstappe. Sjy og kokte poteter. Vossakorv.
Allergener: Melk.
Kr. 430,-
Biff av norskprodusert okse indrefilet
med mild Peppersaus. Friterte løkringer. Bakt potet med kryddersmør.
Allergener: Melk, Hvetemel og Egg i Løkringer.
Kr. 425,-
Hjortefilet
med Honningbakte Rotgrønnsaker og Beter. Grønnsakschips. Rødbetepurè. Soppsaus og Fløtegratinerte poteter.
Allergener: Melk.
Kr. 440,-
Riskrem
med Jordbærsaus.
Allergener: Melk.
Kr. 150,-
Husets Karamellpudding
med karamellisert topp. Karamellsaus. Krem og Jordbær.
Allergener: Melk og Egg.
Kr. 160,-
Multekrem
med sprøtt bakverk.
Allergener: Melk. Egg, melk og hvetemel i bakverk.
Kr. 155,-