Take Away

Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away. Du kan enten hente selv eller, få det levert via Foodora.

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN


TAKE AWAY MENY

Salat med lun Chevre
& ferske rødbeter fra lokale gårder. Honningvinagrette, pære & valnøtter. Serveres med brød.

Allergener: Melk, sulfitt, sennep og valnøtter. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr: 265,- Smårett

Crispy Duck Salat
med Sirachamajo. Mango, agurk, rødløk, thaibasilikum, mynte og koriander. Lychee & peanøtter.

Allergener: Egg og peanøtter.

Kr: 275,- Smårett

Tapas Plate
Kjøttboller med tomatsaus. Marinerte scampi. Småpoteter & Aioli. Manchego ost. Druer. Chorizo og Serranoskinke. Marinert Kylling på spyd. Tomat & Mozarellasalat med Pesto. Oliven. Brød & Aioli.

Allergener: Skalldyr, melk, pinjekjerner. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Kr: 298,- Smårett
Perfekt å dele som en forrett også.

Isgaltfilet med hvitvinssaus
Romanesco & gulrøtter. Sukkersaltet crispy grønnkål. Blomkålpuré. Kokte poteter til. Isgalt er en dypvannsfisk som spiser nesten bare reker.  Ikke oppdrettsfisk. En fantastisk matfisk som har en smak av skalldyr.

Allergener: Fisk, sulfitt og melk.

Kr: 450,-

Biff av norskprodusert okse indrefilet
Stekt sopp, maispurè og brokkoli. Hjemmelagde løkringer og fløtepeppersaus. Bakt potet med kryddersmør.

Allergener: Melk. Hvetemel i løkringer.

Kr: 435,-

Grill Planke for 2
BBQ Marinert Spareribs og Biff indrefilet. Søtpotetchips. Vårruller. Poppers. Løkringer, Tomat & Mozarellasalat med Pesto.Aioli, BBQ saus og sweet chili dipp.

Allergener: Hvetemel, Soya, Egg, Melk og Pinjekjerner.

Kr: 750,- for 2 pers

Dåhjortfilet med viltsaus
Bakte rotgrønnsaker & beter. Gresskarpurè. Tyttebær. Fløtegratinerte poteter.

Allergener: Sulfitt og melk.

Kr: 450,-

Kyllingfilet pakket inn i bacon

Fylt med kremost, løk og persille. Kantarellsaus. Romanesco, blomkål og brokkoli. Små friterte Røstipoteter med bacon.

Allergener: Melk.

Kr: 398,-