Take Away
Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away. Du kan enten hente selv eller, få det levert via Foodora.1. VELG MENY
2. KONTAKT OSS
3. HENT TAKE AWAY
4. NYT MATEN
TAKE AWAY MENY
Byens beste Cæsarsalat
med Romanosalat vendt i Cæsardressing. Parmesan, Avokado, Cherrytomater, Bacon og Kyllingfilet. Hjemmelagde krutonger og Hjemmebakt brød til.
Allergener: Fisk, Egg og Melk. Hvetemel i krutonger og brød. Glutenfritt kan ordnes.
Kr. 225,- Smårett
Burrata & Parmaskinke
med Norske historiske tomater fra Hanasand. Balsamico, Basilikumpesto og Pinjekjerner. Hjemmebakt brød og Aioli til.
Allergener: Melk, Pinjekjerner og Egg. Hvetemel i brødet. Glutenfritt kan ordnes.
Kr. 225,- Smårett
Tapasplata
Kjøttboller med tomatsaus. Marinerte Scampi. Småpoteter og Aioli. Manchego ost, Skinke & Salami. Tomat & Burratasalat med ferske -og soltørka tomater. Oliven. Friterte kroketter & Brie. Hjemmebakt Brød til.
Allergener: Skalldyr, Melk, Egg og Hvetemel.
Kr. 298,- Smårett
Thai Biff Salat
med Mango. Agurk, Rødløk, Thaibasilikum, Lychee, Koriander. Limedressing med chili. Friterte Cashewnøtter.
Allergener: Cashewnøtter.
Kr. 230,- Smårett
Biff av norskprodusert okse indrefilet
Stekt sopp, Hjemmelagde Løkringer og Broccolini. Søtpotetchips, Fløtepeppersaus og Bakt potet med kryddersmør.
Allergener: Melk og Hvetemel i løkringer.
Kr. 425,-
Andebryst fra Gårdsand i Vestfold
Appelsin -og Ripsglace. Rista Mandler, Druer og Fiken. Sommerens Regnbuegulrøtter & Asparges. Sellerirotpurè. Potet Mille Feuille.
Allergener: Soya, Mandler og Melk.
Kr. 398,-
Kveitefilet fra Villfisk
med Sitron -og Persillesaus. Ertepurè. Asparges, Reddiker, Sukkererter og Gulrøtter. Små nypoteter. Erteskudd.
Allergener: Fisk, Sulfitt og Melk.
Kr. 440,-
Grill Planke for 2 personer
BBQ Spareribs, Indrefilet av norskprodusert okse. Løkringer, Fritert -og panert Brie, Friterte kroketter. Vårruller med Kylling, Tomatsalat med Burrata. Sweet Chili saus, BBQ saus og Parmesanmajo.
Allergener: Soya, Hvetemel, Melk og Egg.
Kr. 750,- for 2