Take Away

Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away.

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN

 

FORRETTER & SMÅRETTER

STEAM BUNS
Luftig dampet asiatisk bakverk. Fylt med langtidsstekt ribbekjøtt. Hurtigsylta grønnsaker, koriander, rista peanøtter og Hoi Sin saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 98,- forrett
Kr. 175,- smårett

ITALIENSK PIZZA
Tynn steinovnsbakt bunn med aromatisk tomatsaus og Mozarella. Parmaskinke, Ruccola, Parmesan, Pinjekjerner.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 179,- smårett

SCAMPI & MANGOSALAT
Marinerte store Scampi med frisk Mangosalat. Asiatiske urter og limedressing. Serveres med Roti brød.

Allergener: skalldyr, fisk, hvetemel og melk i brødet.

Kr. 110,- forrett
Kr. 185,- smårett

CARPACCIO AV NORSK INDREFILET
Tynne rå skiver av okse indrefilet. Ruccola, Parmesan, Pinjekjerner, Kapers og Aioli. Grovkvernet brent pepper og maldonsalt.

Allergener: melk, pinjekjerner, egg.

Kr. 139,- forrett

HOVEDRETTER

TAPAS PLATE
Serranoskinke & Manchego ost. Store oliven. Saltkokte poteter. Aioli. Spanske kjøttboller. Tomatsalat med Mozarella. Store marinerte Scampi. Kyllingklubber. Dadler med bacon. Løkringer. Kroketter med skinke. Hjemmebakt brød.
Dette er også en perfekt rett å dele med andre hvis man ikke er skrubbsulten

Allergener: melk, egg, skalldyr, hvetemel.

Kr. 350,-

BIFF INDREFILET
180 g mørnet norskprodusert indrefilet. Serveres med stekt sopp & løk. Dampa Broccolini, Friterte løkringer. Hjemmelaget Pommes Frites & Bearnaisesaus.

Allergener: melk, egg og hvetemel i løkringene.

Kr. 379,-

CRISPY DUCK
Langtidsstekt andekjøtt fra lår med sprøtt skinn. Agurkstaver, Vårløk, Koriander, Peanøtter og Mango. Dampede asiatiske pannekaker i Bambuskurv. Hoi Sin saus. Prinsippet er at man fyller de løvtynne pannekakene med andekjøtt og ønsker tilbehør, topper med saus, ruller sammen og nyter!.

Allergener: peanøtter, hvetemel, soya.

Kr. 330,-

DAGENS FANGST
Spør din servitør om hvilken fisk vi har i dag. Serveres som filet. Hollandaisesaus, vårens fargerike grønnsaker, små nypoteter med skall. Sprøstekt spekeskinke og spirer.

Allergener: fisk, egg, melk.

Kr. 379,-