Take Away

Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away. Du kan enten hente selv eller, få det levert via Foodora.

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN


FORRETTER & SMÅRETTER

GAMBAS AL PIL PIL
Klassisk Spansk rett: Scampi i Hvitløksolje med Chili og Sitron. Hjemmebakt Brød & Aioli.

Allergener: Skalldyr. Egg i Aioli. Hvetemel i Brødet. Glutenfritt kan ordnes.

Forrett kr. 155,-
Smårett kr. 245,-

HØSTSALAT
Panert -og Fritert Brie, Bringebærvinagrette, Salater, Spekeskinke, Rista valnøtter, Fiken og Bringebær.

Allergener: Hvetemel, Valnøtter, Sulfitt.

Forrett kr. 130,-
Smårett kr. 180,-

STEAM BUN
Dampa Asiatisk Bakverk fylt med Langtidsstekt Svinenakke. Hurtigsylta grønnsaker, Asiatisk BBQ Saus, Koriander & Sesamfrø.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sulfitt og Sesamfrø.

kr. 155,- pr. stk.

ITALIENSK PIZZA
Tomatsaus, Parmaskinke, Mozzarella, Ruccola og Parmesan.

Allergener: Hvetemel og Melk.

kr. 189,-

 

HOVEDRETTER

GRILL PLANKE FOR 2
Norsk Okse Indrefilet og BBQ Spareribs. Friterte Vårruller, Løkringer -og Poppers. Salat. Pommes Frites. Aioli, BBQ saus, Sweet Chili saus.

Allergener: Sulfitt, Soya, Egg og Hvetemel.

Kr. 690,- for 2 pers

TAPAS PLATA
Parmaskinke & Manchego Ost. Marinerte Scampi. Oliven. Spanske Kjøttboller. Tomat & Mozarellasalat med Pesto & Pinjekjerner. Saltkokte Småpoteter & Aioli. Dadler med Bacon. Fritert Brie & Fikensyltetøy. Løkringer. Hjemmebakt brød.

Allergener: Melk, Egg, Pinjekjerner, Skalldyr, Sulfitt, Soya. Hvetemel i Brødet.

Kr. 335,-

CRISPY DUCK
Dampede Asiatiske Pannekaker i Bambuskurv. Langtidsstekt, revet Andekjøtt fra lår. Strimler av Vårløk, Agurk & Mango. Koriander, Hoi Sin saus og Rista Peanøtter.

Allergener: Hvetemel, Soya og Peanøtter.

Kr. 335,-

FILET AV VILLFANGET KVEITE
Serveres med Persillerøtter & Gulrøtter. Krema Gressløksaus. Dampa Romanesco buketter. Rissoletpoteter til.

Allergener: Fisk og Melk.

Kr. 389,-

NORSK PRODUSERT BIFF

Vi har valgt å bruke Norsk indrefilet i stedet for frossen indrefilet fra Uruguay eller Namibia, som de fleste restauranter bruker. Da det er stor mangel på norsk indrefilet, så kan det være at vi ikke alltid har denne retten på menyen. Dessuten er Norsk kjøttproduksjon blant de landene i verden som bruker minst antibiotika, og bare det er god nok grunn til å velge norsk biff.

180 g Norsk Indrefilet av okse. Smørstekt Sopp. Broccolini, Stekt Tomat, Brunet Løkpurè & Friterte Løkringer. Fylt Baktpotet & Peppersaus.

Allergener: Melk, Hvetemel og Egg.

Kr. 410,-