Take Away

Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away.

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN


FORRETTER & SMÅRETTER

STEAM BUN
Langtidsstekt svinekjøtt. Sylta spicy grønnsaker, Koriander, Rista sesamfrø & Hoi Sin Saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 98,- forrett
Kr. 179,- smårett

VEGANSK RØDBETEBURGER
Sylta spicy grønnsaker, Koriander, Rista Sesamfrø & Hoi Sin saus.

Allergener: hvetemel, sulfitt, soya.

Kr. 79,- forrett
Kr. 159,- smårett

ITALIENSK PIZZA
Tynn steinovnsbakt bunn med aromatisk tomatsaus og Mozarella. Velg mellom følgende varianter:

1: Parmaskinke, Ruccola, Parmesan, Rista Pinjekjerner og  Olivenolje.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 179,-

2: Soltørka tomater, Cherrytomater, Basilikum Pesto, Ruccola og Olivenolje.

Allergener: hvetemel, pinjekjerner, melk.

Kr. 159,-

3: Pepperonipølse, Oregano & Champignon.

Allergener: hvetemel, melk.

Kr. 169,-

 

PLATER

Vi utvider suksessen gjennom mange år med vår Tapas Plate. Nå kan du få den i flere varianter. Et avslappende og sosialt måltid, hyggelig å dele med en annen hvis man bare ønsker litt snacks og ett godt glass med drikke. Eller alene hvis du er sulten.

SPANSK TAPAS PLATE
Serranoskinke & Manchego ost. Oliven. Saltkokte Morenepoteter. Aioli. Spanske Kjøttboller med Tomatsaus. Tomatsalat med Mozzarella. Kyllingklubber. Store Scampi med hvitløk, chili, olivenolje, persille og sitron. Hjemmebakt brød.

Allergener: melk, hvetemel, egg, skalldyr.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

ITALIENSK ANTIPASTI PLATE
Salami Napoli, Fenikkelpølse og Pepperoni. Parmesan og Italienske oster i sesong. Fikensyltetøy. Oliven. Tomat & Mozarella med Ruccola og Pesto. Grissini med Parmaskinke. Focaccia og Aioli.

Allergener: melk, hvetemel, sulfitt, pinjekjerner, egg.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

THAI PLATE
Kyllingsatay med Peanøttsaus. Vårruller fylt med grønnsaker og Risvermecelli. Thai Mangosalat med Koriander, Mynte og Cashewnøtter. Sweet Chili -og Hoi Sin saus. Marinerte Scampi på spyd. Roti brød. Rekechips.

Allergener: peanøtter, sulfitt, soya, hvetemel, cashewnøtter, skalldyr, fisk.

Kr. 330,- hovedrett
Kr. 190,- smårett

HOVEDRETTER

BIFF INDREFILET
180 g mørnet norskprodusert indrefilet. Serveres med stekt sopp og løk. Dampa Brokkoli. Friterte løkringer. Ovnsstekte småpoteter og hjemmelaget Bearnaisesaus.

Allergener: melk, egg.

Kr. 379,-

CRISPY DUCK
Langtidsstekt andekjøtt fra lår med sprøtt skinn. Agurkstaver, Vårløk, Koriander, Peanøtter og Mango. Dampa asiatiske pannekaker i og Hoi Sin saus. Prinsippet er at man fyller de løvtynne pannekakene med andekjøtt og ønsket tilbehør. Topp med Hoi Sin saus, rull sammen og nyt!.

Allergener: peanøtter, hvetemel, soya.

Kr. 310,-

OVNSBAKT FILET AV SKREI
Fersk skreifilet med grønn Ertepurè. Regnbuegulrøtter og purre. Servers med Annas vidunderlige fiskesaus. Toppes med sprøstekt Pancetta. Kokte små nypoteter til.

Allergener: fisk, melk.

Kr. 369,-