Take Away

Restaurant Henrik & Kompani tilbyr flere typer Take Away. Du kan enten hente selv eller, få det levert via Foodora.

1. VELG MENY

2. KONTAKT OSS

3. HENT TAKE AWAY

4. NYT MATEN


FORRETTER

Fritert Steam Bun
med Ribbekjøtt og Hoi Sin saus. Hurtigsylta grønnsaker, Sesamfrø og Koriander.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sulfitt og Sesamfrø.

Kr. 159,-

Julens Salat
med lun Panert Brie. Bringebærvinagrette. Valnøtter, Granateplekjerner, Parmaskinke. Bringebær & Fiken.

Allergener: Valnøtter, Melk, Hvetemel og Egg.

Kr. 165,-

 

HOVEDRETTER

Filet av Dåhjort
med puré av Skorsonerrot. Grønnsakschips. Bakte Rotgrønnsaker & Beter. Fyldig fløtesoppsaus. Konglekroketter. Rørte tyttebær.

Allergener: Melk og Hvetemel i Konglekroketter.

Kr. 398,-

Torskefilet med Ertepurè
Mild Sennepssaus med Purre. Gulrot, Pastinakk og Sprøstekt bacon. Ertespirer. Kokte poteter til.

Allergener: Fisk, Melk og Sennep.

Kr. 389,-

Juletallerken
med Ribbe, Medisterkake & Julepølse. Rødkål, Surkål, Kokte poteter & Julesaus. Rørte Tyttebær.

Allergener: Melk og Sulfitt.

Kr. 398,-

Norskprodusert Biff indrefilet
med Soppsaus. Broccolini & Romanesco. Rødløkpurè & Friterte Løkringer. Konglekroketter.

Allergener: Melk, Hvetemel i Løkringer & Konglekroketter.

Kr. 410,-

Pinnekjøtt
med Vossakorv. Rotmos, Sjy og Kokte poteter.

Allergener: Melk.

Kr. 420,-

 

DESSERTER

Multekrem i sjokoladekopp
med Multemarengs og Nøttekrokan.

Allergener: Melk, Egg og Hasselnøtter.

Kr. 155,-

Riskrem
med Jordbærsaus.

Allergener: Melk.

Kr. 150,-