RESTAURANT HENRIK & KOMPANI

Med beliggenhet på hjørnet av Skiens kulturhus, Ibsenhuset, er vi det opplagte valg når du og ditt følge ønsker en helaften med god mat og drikke i tilknytning til en kulturell opplevelse. Nytt av året er ett spesialtilbud på to ulike 3-rettere, som gjelder for deg med billett til en av Ibsenhusets forestillinger.

Hos oss finner du noe for en hver smak, enten du ønsker en 3-retter, en smårett, noe godt i glasset, ett privat selskap eller catering. Det er også fult mulig å leie ett privat rom for bevertning, før eller etter en forestilling. Eget selskapslokale i vår 2.etg, med plass til inntil 60 pers. Ypperlig egnet for møter, firmaevents, foreninger, konfirmasjon, mindre bryllup, jubileum, bursdager, eller hva man enn måtte ønske. Vi skreddersyr tilbud til ditt behov og budsjett.

Har du noen spørsmål eller ønsker, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

VELKOMMEN! 

ÅPNINGSTIDER

Mandagstengt
Tirsdagkl.1700
Onsdagkl.1700
Torsdagkl.1700
Fredagkl.1700
Lørdagkl.1700
SøndagstengtVed større forestillinger i Ibsenhuset har vi også åpent søndager og mandager.

BORDBESTILLING

Mobil:
+47 924 31 176

E-post:
Henrik & Kompani

Facebook:
Send oss en melding

Online:
Kontakt skjemaet

VIKTIG: Bordbestilling via E-post, Facebook og Kontakt skjemaet må være bekreftet av oss for å være gyldig. 

SHOWPAKKER

Henrik & Kompani og Ibsenhuset tilbyr nå showpakker hvor du får både en kulturopplevelse og en matopplevelse. Showpakkene gjelder på de fleste kulturarrangementene og kan kjøpes samtidig med at du kjøper arrangementsbillett enten i Ibsenhusets billettkontor eller på nett (gjøres i samme operasjon som billettkjøp og du vil få spørsmål om du vil ha showpakke).


KJØP BILLETT

GAVEKORT

Gavekort er den perfekte gaven når noen fortjener en ekstra oppmerksomhet. Overrask din kjære, en kollega eller venn med et gavekort som gir en smakfull opplevelse. Garantert populær!.

KONTAKT OSS

Adresse

Henrik & Kompani
Lundegata 6
3724 Skien

E-post

Henrik & Kompani

Telefon

+47 35 53 13 90
+47 924 31 176 

SAMARBEIDSPARTNER