À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant.

Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett.

Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen. Velkommen til oss!

MENY

FORRETTER & SMÅRETTER

CÆSAR SALAT
med kyllingfilet & bacon. En skikkelig klassiker som serveres med Parmesan og Krutonger, samt hjemmebakt brød. Denne retten kan også gjøres Vegetar og Glutenfri.

Allergener: Egg, Melk, Hvetemel, Fisk, Sitrus.

 kr. 110,- / 150,-

STEAM BUNS
med langtidsstekt svinenakke. Street Food fra Asia, serveres med Hoi Sin saus og Lettsylta grønnsaker. Koriander.

Allergener: Hvetemel, Soya, Sulfitt.

kr. 89,- / 165,-

LYNSTEKT CARPACCIO
av okse Indrefilet med Estragonmajo, Kapers, Parmesan; Pinjekjerner og Sprøstekt Ruccola.

Allergener: Egg, Sitrus, Sulfitt, Melk, Pinjekjerner.

kr. 130,- / 175,-

BRUCHETTA 
med Tomatsalsa, Basilikumpesto, Mozarella og Parmaskinke. Denne retten kan også gjøres Vegetar og Glutenfri.

Allergener: Hvetemel, Pinjekjerner, Melk.

kr. 75,- / 125,-

HOVEDRETTER

BIFF
av Norskprodusert Indrefilet 180 gr. Hjemmelaget Bearnaisesaus, Friterte Løkringer, ChampignonBrokkoli og Pommes Frites. 

Allergener: Egg, Melk, Sulfitt, Hvetemel.

kr. 310,-

DAGENS HVITE FISK & SCAMPI 
Blåskjellsaus med hint av Asiatiske smaker. Asparges. Mango -og Avokado salat. Små Nypoteter.

Allergener: Fisk, Skalldyr, Skjell, Soya.

kr. 310,-

ANDEBRYST 
med Cumberlandsaus. Sellerirotpuré og dampede beter i glade farger. Krønsj poteter.

Allergener: Sitrus, Sulfitt, Soya, Melk.

kr. 298,-

HENRIK`S BURGER
i Briochebrød. Salater, Aioli, Tomatsalsa, Ost. Pommes Frites. Friterte konglekroketter. Denne retten kan gjøres Glutenfri

Allergener: Hvetemel, Egg, Sitrus, Melk.

kr. 150,-

TAPAS PLATA
Serranoskinke, Manchego Ost, Kjøttboller, Kyllingspyd, Oliven, Tomat & Mozarella salat, Aioli, Saltkokte Småpoteter, Scampi, Brød.

Allergener: Melk, Hvetemel, Skalldyr, Soya, Egg, Sulfitt.

kr. 320,-

DESSERTER

SJOKOLADE FONDANT 
med Salt Karamell is. Pasjonsfruktsaus. Friske bær til.

Allergener: Hvetemel, Egg, Melk.

kr.  135,-

CREME BRULEE 
med Ferskensalat & Lakrismarengs.

Allergener: Melk, Egg.

kr. 110,-

FLAMBERTE CREPES SUZETTE
med Klassisk Appelsinsaus og iskrem. Pga. branndetektorer, må denne retten flamberes på kjøkkenet.

Allergener: Hvetemel, Egg, Melk, Sitrus, Sulfitt.

kr.  145,-

FRITERT ISKREM  
med Lune bananer i Sursøt Karamellsaus. En skikkelig snadder Dessert !.

Allergener: Sulfitt, Sitrus, Peanøtter, Melk, Egg.

kr.  145,-