À LA CARTE

Hos oss finner du noe for enhver smak. Vi legger stor vekt på gode råvarer av høy kvalitet. Moderne interiør, levende lys, friske blomster og lekre detaljer kjennetegner vår restaurant.

Har du allergener som for eksempel: gluten eller laktose, så er dette ikke noe problem, bare gi beskjed til din servitør, så passer vi på at du får alternative og allergifritt alternativ til din rett.

Har du spesielle ønsker, så ta kontakt i forkant av ditt besøk, så tar vi gjerne i mot utfordringen.
Velkommen til oss! 

FORRETTER & SMÅRETTER

SPICY THAI BIFFSALAT MED ROTI BRØD
Indrefilet av okse med spicy dressing. Rødløk, sukkererter, agurk, mango, koriander, mynte, spirer og rista peanøtter. Serveres med nystekt Roti brød.

Allergener: sitrus, fisk, peanøtter, hvetemel i brødet.

Kr. 130,- forrett
Kr. 185,- smårett

RISTA REKER
Lun salat med purre, paprika, bacon og reker. Sennepsdressing og brød til.

Allergener: skalldyr, sennep, egg, hvetemel i brødet.

Kr. 110,- forrett
Kr. 165,- smårett

SKOGSOPP SUPPE
Vår berømte høst suppe med hjemmebakt brød til.

Allergener: melk, hvetemel i brødet.

Kr. 110,- forrett
Kr. 155,- smårett

TAPAS PLATE
Serranoskinke & Manchego, Oliven, Saltkokte småpoteter & Aioli, Scampi. Tomat & Mozarellasalat. Hjemmebakt brød.

Allergener: melk, egg, skalldyr, hvetemel i brødet.

Kr. 198,- smårett

HOVEDRETTER

CULOTTE FRA OKSE
Langtidskokt Culotte med Norske Rotgrønnsaker. Løksaus og kokte poteter. Husmannskost med litt annen presentasjon.

Allergener: hvetemel, mel, sulfitt.

Kr. 298,-

HENRIK`S BIFF
Norsk Indrefilet av okse med hjemmelaget Bearnaisesaus. Smørstekt sopp & Løk. Lun tomatsalat. Fylt bakepotet med bacon og ost.

Allergener: egg, melk.

Kr. 330,-

ISGALT FILET MED SKALLDYRSAUS
Dypvannsfisk som er i torskefamilien. Arten lever stort sett i de kalde farvannene i Norge, Færøyene, Island og Grønland. Fast, hvitt kjøtt med mild smak av skalldyr. Serveres med Romanesco & Gulrøtter. Kokte poteter og Skalldyrsaus. Chips av rødbeter.

Allergener: fisk, melk, skalldyr.

Kr. 310,-

TAPAS PLATE
Serranoskinke & Manchego, Kjøttboller, Dadler med bacon, Oliven, Scampi, Saltkokte småpoteter & Aioli, Kyllingspyd Satay, Tomat & Mozarellasalat. Brød.

Allergener: melk, skalldyr, egg, peanøtter, soya, hvetemel i brødet.

Kr. 298,-

DÅHJORT MED KANTARELLSAUS
Serveres med bakte Beter med lynghonning fra Hans Jørgen Langeland sine bikuber. Gresskarpuré. Fløtegratinerte poteter med hvitløk og urter.

Allergener: melk.

Kr. 370,-

DESSERTER  

HUSETS ISKAKE
Husets hjemmelagde iskake med Salt Karamell. Serveres med friske bær.

Allergener: melk, egg.

Kr. 110,-

TILSLØRTE BYPIKER
Luksusversjonen av denne tradisjonsrike desserten: Lune norske epler med kanel, sprøstekte smuler og nøtter, reven sjokolade og Mascarponekrem.

Allergener: hvetemel, nøtter, melk.

Kr. 135,-

OSTEFAT
5 Forskjellige oster. Serveres med kjeks/brød, Fikenkompott, Nøttehonning og druer.

Allergener: melk, nøtter, hvetemel i brød/kjeks.

Kr. 155,-

SJOKOLADEFONDANT
Lun sjokoladekake med flytende kjerne. Pasjonsfruktkrem og friske bær.

Allergener: melk, hvetemel, egg.

Kr. 135,-