JULEMENY 2019

Gjeldende fra 15.november til 21.desember

FORRETTER

Løyrom på Rugbrød Chips med finhakket Rødbeter, Suragurk, Rødløk og Rømme.

Allergener: fiskerogn, rugmel, melk, sulfitt.

Kr. 175,-

Rekecocktail anno 2019.

Allergener: skalldyr, melk.

Kr. 149,-

Kamskjell med Baconstøv, Urteolje, Spirer, Soyaperler og Potet -og Sellerirotkrem.

Allergener: skalldyr, soya, melk.

Kr. 165,-

Lun Chevre fra Haukeli på Salater med Bringebærvinagrette. Rista Valnøtter, Parmaskinke, Friske Fikener og Bringebær.

Allergener: melk, sulfitt, valnøtter.

Kr. 155,-

HOVEDRETTER

Juletallerken med Ribbe, Medisterkaker og Julepølse. Rødkål, Surkål og Rørte tyttebær. Ribbesaus og kokte poteter.

Allergener: melk, sulfitt.

Kr. 298,-

Reinsdyrfilet med Viltsaus tilsmakt med brunost. Nordiske honningbakte rotgrønnsaker. Smørstekte Kantareller og Steinsopp. Gulrotpuré med hint av appelsin og ingefær. Fløtegratinerte poteter til.

Allergener: melk.

Kr. 370,-

Biff Saltimbocca med Parmaskinke og Basilikumpesto. Lune Cherrytomater, Soltørkede tomater og Grønne bønner. Parmesangratinerte poteter og Sjysaus.

Allergener: pinjekjerner, melk.

Kr. 350,-

Julens Torskefilet med Ertepurè og Sennepssaus. Sprøstekt Bacon, Gulrøtter og Purre. Kokte poteter.

Allergener: fisk, melk, sennep.

Kr. 330,-

DESSERTER  

Riskrem med Jordbærsaus.

Allergener: melk.

Kr. 130,-

Mocca Panna Cotta med Espressosirup og Sylta Pærer. Nøttemix.

Allergener: melk, pistasjnøtter, valnøtter, hasselnøtter.

Kr. 135,-

Multekrem med kryddersmuler.

Allergener: melk, egg.

Kr. 135,-

Karamellpudding med Piska krem, Friske bær og Søt/salt karamellsirup.

Allergener: melk, egg.

Kr. 145,-

Franske Makroner.

Allergener: mandler, egg.

Kr. 15,- pr. stk.

Sjokoladetrøfler.

Allergener: melk, egg, sulfitt.

Kr. 10,- pr. stk.

SHOWMENY

3-RETTERS SHOWMENY MED FISK


Rekecocktail anno 2019.

Allergener: skalldyr, melk.

Julens Torskefilet med Ertepurè og Sennepssaus. Sprøstekt Bacon, Gulrøtter og Purre. Kokte poteter.

Allergener: fisk, melk, sennep.

Riskrem med Jordbærsaus.

Allergener: melk.


Kr. 398,-

3-RETTERS SHOWMENY MED KJØTT


Rekecocktail anno 2019.

Allergener: skalldyr, melk.

Juletallerken med Ribbe, Medisterkaker og Julepølse. Rødkål, Surkål og Rørte tyttebær. Ribbesaus og kokte poteter.

Allergener: melk, sulfitt.

Riskrem med Jordbærsaus.

Allergener: melk.


Kr. 398,-